Ива и Велислава Костадинови - красивото лице на българския фолклор

Внучките на Гуна Иванова със супер успешна песен с поп звучене "Чула ли си"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудни девойчета! Но стига с тоя комуняга данаилов!

Е и, и отдолу статията за 3 годишното починало дете, страхотен контраст!

Супер сте! Хубавици!

Простак!

Алоу, наше село!

Забелязва се тенденция в младите фолклорни изпълнители към по-модерно звучене. Което е нормално. Старите кримки продължават по старому, което пак е нормално. И двете течения имат своите шедьоври. Пожелавам успех на момичетата. Най-хубавото от всичко е, че все по ясно се очертава смъртта на Пайнер и просташката музика за най-ниските прослойки. Да, ще имат още песни, но вече никога няма да са това, което бяха. Отиват си в историята, и дано никой не си спомни за тях. Но за момичетата - продължавайте все така ... баба ви сигурно хем и е малко тъжно, хем и се радва за вас, защото сами сте си избрали този път!

чудни, облечени като кънтри самодиви, пеят поп на ръба на седем осми и се возят в iconic хипарски Volkswagen

браво, мили момичета! вие сте нашата незабравимост! гласовете ви са Божствени! гордея се с вас, обичам ви, като добри същества и съм с вас с цялото си сърце! е, не е много, но някои го ценят! Успех!

Добри са, виждам голямо бъдеще тук. Мара отварачката да пътува.

Ето това е еталон за красота, която в комбинация с прекрасните им гласове е наистина нещо много очарователно. Тези две създания спокойно разпиляха целият плеймейтски свят. Нека всички с надути джуки ,цици ,гъзове си водят записки!

И в чалгата имаше попадения: "куче влачи рейс"," в на догана турската баня", а напоследък се правят и наистина стойностни песни от традиционно чалга изпълнители. Докато живота на голяма част от обществото е "попфолк" ще си го има и пайнера и силикона. Пайнера и силикона не са проблем, ако са в разумни дози.

Боже,толкова много красота,изящество и излъчване!

И какво против Данайлов бе простак. Че бил комунист и ко... Нещо друго умно да кажеш. Или сега ще кажеш че и той е окрал от България нали... Много тъпо племе сте повечето

... ами ето две хубави и талантливи българки...!!!!!! Успех и все напред, живи и здрави...

... че е крал по комунитически, крал е, но не чак толкова и то по времето когато реши и министър на културата да стане, та да се окепази... Вярно е че тогава краде и някои го знаем... Но не чак толкова колкото да речем е крала Нинова, която освен това съсипа и продължава да съсипва нашата най-стара партия БСП/БКП - ТОВА Е ИСТИНАТА ДРУГАРИИИ...!!!!!! Дано да има още дни човека Данаилов...

Български фолклор като остова за текста да, но някак мелодията не ме кефи. Присъстват някакси ориенталско/кючекчийски звуци които развалят иначе добрия вокал. Аз лично бих направил коренно различно звучене със същия вокал.

Гледам ги и ги слушам с удоволствие. Мечтата ми е да срещна Гуна Иванова и ѝ благодаря за тези две прекрасни създания.

БРАВО МИЛИ ДЕЦА, БРАВО ГУНЧЕ, ЧЕ ГИ НАСОЧИ КЪМ ФОЛКЛОРА !!! СЛУШАМ ГИ С УДОВОЛСТВИЕ !!!

Най-сетне да си припомним какво означава талант, чар и естествена красота!

Коко Динев и Ицо стоте манекенки нека да се радват на силиконовите кукли,ние сме очаровани от естествената красота,чар и магия!

Страхотни са!

много точно казано!

Хубави са ама малко повече фолклорни мотиви нямаше да е зле. Бялото в миналото е било само бельото... Та да цъфнат по бели роклички е по-скоро пошло и чалгарско отколкото фолклорно...

Страхотни са!

Ами, предложи им и направи.

България ще пребъде. Идва българското поколение, което с таланта и красотата си ще победи пошлостта, простотията, безразличието и апатията.

Веднъж пътувайки в автобуса за Троян ,пред мен беше седнала певицата Гуна, познах я от екрана на фолк канала. В почивката я заговорих, изключително мила и земна жена, отиваше на участие в едно троянско село, снимахме се , пожелах й успех и здраве ! Като чета интервюто , виждам същата позитивност и във внучките, да са живи и здрави, успех в пеенето и в личният живот красиви и талантливи момичета !!! Страхотни сте !!

Бялото на/в дрехите е символика на невинност и чистота.

Все сарцати,

Забрави 100-те патрона, направо класика в жанра :)))))))))))))))

Самодивите са облечени в бяло.

Здравейтв препорьчвам ви сериала хит Италианската булка изльчен по Бтв и по Бтв Лейди Повторение на сериала хит Италианската булка всеки следобед без сьботите и неделите от 13 до 13 55 14 часа по Бтв Лейди Сериала хит Италианската булка има 176 епизода но в Бьлгария сериала хит Италианската булка има 172 епизода

Здравейте сериала хит Италианската булка за голямата любов на младите Фиолера и Педро Тяхната любов завьршва щастливо с тяхната свадба в Италия в Маратея и двете им деца Фиолера и Педро

Здравейте големите злодей в сериала хит Италианската булка са Айетана Федерика Освалдо братовчетьт на Педро Накрая Айетана бяга завинаги в чужбина Накрая Федерика завинаги в затвора Накрая Освалдо братовчетьт на Педро Накрая Освалдо става много добьр човек Накрая Освалдо братовчетьт на Педро загива в катастрофа

Здравейте накрая в сериала хит Италианската булка Младите Фиолера и Педро завинаги щастливи заедно И другите герой от сериала хит Италианската булка Здравейте това е името на сериала хит Италианската булка muchacha italiana viene a casarse Брагодаря ви Лек ден

Здравейте препорьчвам ви сериала хит Бялата Робиня изльчен по Диема Фемили Повторение всеки следобед без сьботите и неделите от 15 до 15 55 16 часа И всяка сутрин без сьботите и неделите от 8 8 и 10 и 15 и 20 до 9 9 и 15 и 20 и 30 по Диема Фемили Сериала хит Бялата робиня има 62 епизода

Здравейте препорьчвам ви сериала хит Фенката la fan

Не ми допадат гласовите им данни.Хбавки,но нищо специално.

И сега ако замените новините в Life за чалга и плеймейт дивите с новини за ей такива естествени, красиви и талантливи момчета и момичета, ще спомогнете много за разпространяването и популяризирането на качественото и хубавото.

С тъмната коса е страшно красива.

Аз съм в шок! Нормални момичета в ДИР?! Обикновено ни плашат с разни видни уроди.

Постоянно чувам и чета обвинения, че българите сме злобни, завистливи, хейтъри и т.н. Но ето тук например няма нито едно лошо мнение! Щом видим нещо красиво и стойностно - радваме му се съвсем чистосърдечно!

Русичкото е огън!!!

Аз също така мисля. Естествено никоя няма да върна. Ако пийна и бабата съм я нграбил.

И двете са прекрасни и чаровни. Най после нещо хубаво в дирника. Браво.

НАЙ-ПОСЛЕ СИМПАТИЧНИ ХОРА В ТАЗИ РУБРИКА. ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЧЕТА И МИ Е ПРИАТНО.

Хубави млади момичета, баба им също още е хубава. Взели са и са изхабили една чудесна родопска песен, а "Пирин фолк" има толкова общо с фолклора, колкото и поп-фолка. Ние наистина имаме невероятен автентичен фолклор, многообразен и сложен и не е за всяка уста лъжица. Тези не са народни певици и баба им не е, от лекия жанр са. Иначе безспорно са хубавици!

Прекрасни, талантливи, естествени и земни момичета! Ето за такива българки ми се чете! Продължавайте да ни радвате с вашата музика!

Колкото и минуси да цъкате! НЕ ми допадат гласовите им данни! Млади,но нищо специално!!!

Кое намираш за простотия сега ми е любопитно :-)