Коментари - Яна Маринова пред Life: Снимайки "Игра на доверие", изпитах вина, че не съм спасила майка си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Яна страда от общата болест на всички посредствени и съвсем бездарни хора - мисли, че може всичко. Характерно за тези хора е, че са неспособни да се видят отстрани и ако в микса добавим и жаден за пари режисьор, който да вика, "Давай, Янче, супер си!", се получава продуктът от снимката. И се почва - карате, сървайвари, стъклени домове, и аз го мога, скечове, интервюта, филми... За едно се надявам. Дано Яна си остане на това ниво, защото ако, по невероятно стечение на обстоятелствата, поумнее и за миг прогледне, ще онемее от срам пред цялата камара пошлости, които е създала за последните 20 години. А дотогава, граченето продължава.

Е потресаващо зле,във филмите също. Не е красива, поведението и и то.......не бих си купила билет за Игра на доверие....сорри

Абсолютно не одобрявам идеята, която се опитват да натрапят създателите на филма. Първо - манипулацията на малката дъщеря в началото на филма. Това ли е начинът на накараш детето ти да вярва - като рискуваш живота му, в името но собствената ти гордоста. Второ - и двете героини (и майката, и дъщерята), по времето когато стъпват в брак, много добре знаят с какъв човек си имат работа. Много е хубаво да носиш дрехи от "Кореком"-а и да се правиш на горда. Не разбирам, хем се репчиш на свекърва си какда храниш детето си, хем (когато не искаш да работиш работата, която ти се предлага) отиваш при нея да се молиш. Какъв психолог е "майката" Яна Маринова, та не може да си намери работа? Какво е правила от момента на раждането на малката, до момента в който започва действието на филма? Все на горда ли се е правила и не е работила или какво? Героинята на Луиза Григорова не разбрах с какво образование е, но и тя - принцът я сбъдва всички нейни искания, но не иска да се съобрази с него. И какви ли не още недомислици. Да не говорим за трамадола - той получава патент за използванепрез 1995 г. (доколкото знам), докато сцената с изнасилването е доста по-рано. да не говорим, че не е барбитурат. Притеснявам се, че идеята на "независимата" и "неразбраната" жена въобще не отговаря на действията и на двете героини и много момичета биха се подвели по доста противоречивата гледна точка - според мен...

Бездарна, непрекъснато натрапваща се, няма глас, няма красота, едно напиране безкрайно в ефира...Само се чудя коя мутра я пробутва вече толкова години. Бездарие, връзкарщина и натрапване. И красиви и талантливи актриси като Елена Петрова, например, не могат да стигнат до зрителите, защото са изместени от некадърни пробивни същества като лицето Маринова.

Елена Пърхота била красива добра актриса ?

Нашите артисти, режисьори, писатели, са бездарници, мумии, алкохолици, съскащи змий с огромни претенции за тлъсти хонорари. Няма нито един свестен български филм, нито една пиеса, нито каквото и да е значително литературно произведение.

Ти пък се научи кога се пише "й" -неграмотник

Злобата и омразата ни довършват!!!

Да се цензурираме, по новите Давос модели за хейт спийч. Свиквайте, няма да наложите цензура през призмата на ох боли. Всъщност не мисля, че реакцията на хората не е нормална. Просто им е писнало да ги заливат от сутрин до вечер с посредствени идеи, посредствени хора, готови да се продадат за пет лева и да нямат никакъв поглед върху това, в което участват. Толкова е свалена летвата изкуствено през шуробаджанащина и социална валидация, че след няколко години ще гледате мучащи човекоподобни, които ще се убиват само и само да изпълнят културен проект на банкстерите. Истинското изкуство извира от реалността. А тематично тя е: Подтискане на свободата на словото, налагане на феминистичен терор, унижаване на всичко мъжко и свързано с мъжете през демонизация основана на псевдо-статистика. Всичко това води до липса на йерархична структура. Жените имат роля в обществото, мъжете също. Бутайки в лицето на хората постоянно крайно негативните проявления на мъжа и жената, се постига ниво на агресивност, която след това ще бъде решена с насилствено наложена цензура. Четете Бернайз, той ги е измислил тия неща още 30 те години на миналият век. От минижупа през пушенето на цигари от жени. Някой трябва да ви напомни, че сте жертва на гигантска псайоп операция, и нямам идея кога ще ви светне. Може би като на вратата ви тропне терминатора.

боли! Остави Бернайз, опитай се да се усмихнеш с емпатия.

Звучи като луд с картечница. Когато около тебе е пълно с псхично болни, усмивката може да се тълкува като бягство от реалността.

колко некадърност е събрана в теб

Стилна жена, но много българи им харесва да обиждат всички на курви и бездарни. Така няма да /стигнем американците/

какво и е стилното на тази жена? Груба, вулгарна мъжкарана, която се опитват да ни пробутват за актриса, заради един евтин сексапил - нищо друго.

На млади години беше симпатяга, но годинките ѝ се отразяват зле ... а дори не е стара, само на 44 е. Като актриса е кръгла нула, дори под нулата. Най-силната ѝ роля си остава в Lake placid 2 - показа ( . ) ( . ), после я изяде крокодилът ... всичко това - само за няколко минути. Трябва да се придържа към такива роли - третостепенни и краткотрайни, в нискобюджетни продукции, които за предпочитане са с частно финансиране.

Иде зануляване. Мартистките ще се плющят за кило домати и краставици. Джендерите ще умират за бандерата. Още малко и няма да има нито инфленцари, нито великани на кльопачката. Ще ви върнат в "нормалното" през рязка мизерия и корпоративен фашизъм.

Майките трябва да се спасяват, те заслужават това!

Смятам че е хубаво да се прави това без особено оповестяване, защото самият факт на споменаването му пред публика, прави така че да изчезне онова тайнство което му предава силата на инстинкта и обрушва силата на вроденият инстинкт.

Предава и придава са две различни думи

Прав си! Грешка е. Признавам си!

Толкова е грозна и непривлекателна, че се чудя как и защо продължава да си натрапва. Тази жена не може да привлече внимание нито към себе си, нито към филмите, в които участва. Дори напротив - народът бяга в обратна на филма посока, като я види.

Яна Маринова е изключително слаба актриса. Дразнещо е човек да я гледа на екрана. При нея няма актьорска игра. Няма ли режисьор, който да й каже, че да играеш себе си във всеки филм, не е актьорска игра. Не е лошо да погледа западни филми тази жена. На нейните години Цветана Манева правеше чудеса.

Ако тая е актриса, така само се плюе и омърсяват великите имена на българската сцена и кино… нагла позьорка, пълна комплексарка

Ако аз кажа, че всички жени са *, ще съм мизогинист. Ако обаче "Яна" напраив филми в койот всички мъже са пияници изнасилвачи и само един е пъзлив подлизурко, е туй вече е изкуство. Гледах филма и, ей тъй напук останах до края на "произведението'. Пълна безмислица, ама пълна. Освен омраза към мъжете, друго няма. Можеше целия филм да е само един трейлър.

Е ми то това се продава сега - омраза към мъжете, "силни" жени и др. говна.

Поредна доза платен ПР за поредната бг арт тъпня снимана с парите на данъкоплатците, но не ставаща за гледане! Дайте нещо и за лидия маракуя, че ми домъчнЕ!

Прилича ми на поредната глупост в нашето кино, уж за точки о награди са яхнали темата с насилието над жените, на кой му се гледат поредните скандали, пиянщини, побоища, насилие, кога ще направят хубав български филм!

Нито е актриса, нито пък би могъл да ни интересува нарцистичния й живот… киносалоните са празни… хахаха

Му се плющи жилава сексапилна милфка…

Начин ти е наборка...не милф

Това дърво одялкано от пластичните хирурзи нелким придобие малко вид. Още като почна преди 20+ години да се появява по сериалите се виждаха изкуствените цици, филтрите в челюстта, операциите на носа, липосукциите и другите интервенции. И ако не твърдеше че няма никакви нямаше да е толкова нелицеприятна. Гласа обаче хирурзите не могат да го оправят.

Много джендъри в коментарите. Като не ви харесват жени не посещавайте статията нито пък коментарите. А Янчето си я бива, като артистка и е готина бамбина.

Сигурен ли си че е жена по рождение или си падаш по "жени" по самоопределение?

Ако се съмняваш в себе си е друг въпрос. За мен е ясно, че членуваш в лгбт

Готината бамбина, дали е и готина майка?Какво е направила Яна със сина си след развода?Защо не го е взела като всяка отговорна майка, а е ппедпочела новият мъж?Да направи филм и за тази психологическа травма на детето?

Ултра-бездарна и безлична актьорска игра - само трейлъра е достатъчно да се види това. Глупави клишета предъвквани безкрайно.

Тази тъпа ли е, или така ми се струва?

Никак не ти се струва.

Трол-кол-клюкар Центъра не спите, а?

На който не му харесва да не я коментира, да си пусне Радка-пиратка и да си гледа кефа

Тази жена е антипатия.

И така може да бъде предложена реклама...

Стига едни и същи. И то все бездарни. Повръща ми се!!! Какво се случва в Бг. Само най-тъпите и всички курви по екрана нон стоп.

Едни и същи "актриси" и връзкари във всеки български филм ...

Вече и не само във филмите, ами окупираха и предаванията..

Наистина са досадни с настъплението на бездарни артистки като водещи, особено в БТВ. Отвратителното кикотене на Диана Любенова сега се допълни с присъствието на вечно оплакващата се Алекс Сърчеджиева. Да не говорим ча четвъртия жокер в Стани Богат-Билалов. Тоя само разваля иначе интересното предаване.