Яна Титова и Александър Алексиев очакват второ дете

Актрисата и режисьор разкри, че е бременна в шестия месец

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, талантливо и работливо българско семейство работи по разрешаване на демографската криза.

Яна Titsова е явно много известна! За мъжа й и дума да не става!

Не харесва, че в България всеки си изразява свободно мнението, както го чувства! Какво да кажем повече

Изобщо не е вярно! Да, много мъже си мечтаят за син, но много искат момичета. А и дори тези, които са искали син, като им се роди момиченце, полудяват от обич и щастие! Връзката баща-дъщеря е много силна! Освен това момичетата се гледат много по-лесно, по-бързо се развиват, по-самостоятелни и прилежни са

Ха-ха! Да им е живо и здраво! Такива хора трябва да си раждат деца! Е, ако са малко или много разочаровани, че и второто е от същия пол- да вземат пример от Владо Николов и да карат до момче!

..... момиче :-)

Защо винаги когато се окаже момиче, всички искат момиче?! Лъжци, винаги съм искал момче и всички искат момчета, но ......като се окаже второто "Ние искахме момиче", да, да ....

Майсторите правят момчета, художниците правим момичета. "Откъдето е жената оттам е и родата" - дъщерите са по-привързани към родителите си. Синковците като им завърти някоя главата и я ги видиш на Коледа и Великден, а не. Важно е детето да е здраво, оправно, умно и с характер. Иначе колко мъже има, които жените им ги водят за ръчичка и ги е страх да кажат едно изречение на въпреки на някого. Че и булките им ги хранят даже. По-добре дъщеря юрист, лекар, архитект и т.н., отколкото син тюфлек, който не бачка, всяка кифла го води за носа и не можеш да го изгониш от къщи до 40-ия му рожден ден. Качеството е важно, качеството. Не пола. Честити ти имен ден на патерици!

Напротив, за мен синовете са много по-привързани към родителите си, особено към майките си!

Тони , не съди по себе си ! Това , че на 50г. пак седиш под полата на мама не е резус !

Ти откъде знаеш кой какво иска и толкова ли не намери какво друго дакажеш

Ти откъде знаеш кой какво иска и като не можа да измислиш нищо по-умно, защо не си спести коментара

Стринка ми от Мало Бучино ,също чака второ дете......

Този некадърния Уж-артист

Това че са се върнали в България е ОК.Като го направят още два милиона българи/тоест , онези които търсят себе си някъде по света/, ще таковаме мамата на демографската криза.Обаче ги поздравявам специално за решението им да се оженят баш на моя рожден ден, най-хубавия ден през календарната година.

Аз също чакам дете ама нещо не виждам да пишат за мене?!?

Какво е това име "Ая" бе?

Следващото ще е само 'А' или 'Я'.

Кои са тези,и каква е причината да ни занимавате с тях? Много се раваме за тях,но още млн хора очакват дете в този момент също. С какво тези са по-специални?

Ами българка с две деца имаща желание и за повече . Съвсем нормално да е новина , при това значима !

Българката ражда по едно дете, защото още не знае кака да роди половин.

Е, и ? И моята котка цеца чака котенца! Отвратителна история !

Тая е играла елхичка в училищна постановка в седми клас.

сред близките си роднини. Снимала един филм с телефона си и вече актриса...:)))) На Острова не и харесва, че трябва да бачка. А тука се надява, че като се прави на артистка ще намаже нещо отнякъде. Дали?

Гледах я преди време в един филм "Джулй", май беше ,където кибичеше с едни хипарки по морето ,па се биха с некви мутри а бе остави!! После имаше роля и в Кецове, и освен тези слупай ,несъм я запомнил с някаква съществена роля!

Те тия самодейните филми "Джулай" и "Кецове" не бяха ли и двата за една група "кинаджии", които се чудят как да изкарат цяло лято на морето без пари и решават да се правят, че снимат кино на плажа? Гледал съм ги май и аз...:)))))))))

Джулай ,беше як филм moже би единсвения (със Кецове и Бартер), който си струва от новото т.нар Бг кино ...всичко останало е резлива бозь

Абе, въпрос на вкус. Ама къде е "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде", къде са "Джулай" и "Кецове". Ако ми се гледат бледи полуаматьорски подобия, копирани от западното кино, ще си пусна оригиналите. Всеки си има мнение по въпроса, разбира се.

Да са живи и здрави, изглеждат сплотени и обичащи се на снимките.

И не искат да се оженят за да са с единият крак лесно лесно навън

Кви са тея?

Каква е тази простотия да си пльоснеш личния живот пред публика?

Разгеле! БЕх се притеснил, разбийш ли!

"У нас не ѝ харесва, че хората са груби помежду си, както и целият хейт, който се излива в социалните мрежи и това, че всеки може да коментира всичко." Че във Великобритания да не би да не може? На женицата и се ще диктатура и тирания очевидно. Като си станала обществена, публична личност, естествено, че всеки има право да те коментира. А тези как са актьорска двойка като тоя е режисьор? И какво са изиграли/режисирали, че и двамата нищо не ми говорят?

Как бе, тоя нали игра в първия сезон на ,,Откраднат живот,, сина на Генадиев, дето го бяха разменили като малък, беше гл.дейсващо лице и във ,,Възвишение,, . А тая съм я гледал единствено в Кецове.

Е тоя нали игра в първия сезон на {Откраднат живот} дето го размениха като бебе! После ролята му във ,,Възвишение" А въпросната Яна съм я гледал в Кецове но нищо съществено ..почти незабележима..

На Острова се работи яко, но тя явно не е от работливите :)