17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От утре ше проверявам дали всички са с мокър копър.

Обувките на токове са ужасно вредни за стъпалата. Това е пълна простотия. Аз през живота си съм носила токове 2 пъти и повече няма и да повторя. Може би защото съм 175 см висока и никога не ми се е налагало да искам да се "издължавам", а пък някой шеф ако ми каже да нося токчета ще го накарам мърльото и той да се качи на токове.

И въпреки, че обожавам и съм ходила дълги години- повече от 20 на до 20см токчета ежедневно... идва момент, когато и да искаш- не можеш да издържиш повече от час-два дори и на 10см- тънкипри това, НО да те задължават/забраняват от раота?!? това си е намеса в личния избор на дрехи, живот, стил.

Така е , наистина са вредни .Аз за съжаление съм носила дълги години и сега си плащам за тази простотия( въпреки че не съм била дебела - при ръст 170 см, теглото ми се движеше между 57 и 59 кг )

napravo da ne poviarvash che vse oste ima po sveta takiva ludi zakoni. bravo na japonkite!

Няма такива закони, те затова се борят, да има закон, който да ги защитава. Защото при липсата на такъв, работодателите си правят каквото си искат в случая.

Изчитайки статията нямаше как да не си спомня заповед отпреди няколко години, ЗАБРАНЯВАЩА ни да носим токчета на работа...

Бре, наистина ли! Къде това, ако не е тайна?

по абсолютно всички промишлени помещения

stankow

Ами то и сега има производства, в които е забранено влизане с токчета. Изискват се специални одобрени обувки. Забрадки за коси, каски и т.н. и т.н. Не може иначе !