17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е Пами

че може да препоръча на политика някой наистина вкусни вегански храни, някоИ, не някоЙ много слаби журналисти

В дирника не работят журналисти. Тука са нещо като "дописници", препечатващи всяка глуподт от инстаграм, ютюб и фейсбук. Как искаш да не са неграмотни?!

Абе навремето можеше и да и се върже, човек, маа то по скоро мъжете щеха да се вържат на оная си работа а оная им работа щеше да ходи сле памелка! Ма сега вече поодъртя! И няма на какво да и се .... връзва човек! :)

е не мой то така - ще го лапа суров!

Е, и аз искам да го науча на нещо Трюдо, а може и той мен..обмяна на опит. Ноооо едва ли... Човека си има хубав живот (поне така изглежда). Едва ли иска да се образова допълнително:)

Ще му забелва краставицата ли?

Мне, банана...

Колко ви е платено за тази статия. Тя е като всяка друга преуспяла холивудска персона. Помпозни истории за миналото им, които никога няма да се докажат. Прочете за всяка друга преуспяла лшчност, всички са едни и същи. Така изглежда днес: https://youtu.be/8Y9HJnolgQo Замислете се ако съседката ви на 52 разкаже нещо такова, ще се възхитите ли?

А теб защо те дразни това? Защото и ти си на 52, но не изглеждаш като Памела, а и никой не иска историите ти?

Да я тюнинговат през няколко години. И тя явно не желае, троле. Памела няма здраво място на гърдите от смяна на СИЛИКОНА. По-добре е да си купя китайска силиконова кукла от сексшопа - нова и за еднократна употреба.

"Веган" - древна индианска дума. Означава: "Некадърен ловец"

И да си гола, и да си нахална, и да си ментор....на дърти години.

А с 200 в дОпето дава ли?

По-голям успех за сбъдване на желанието си ще има при Макрон, ако успее да се опази от Бриджит, да не й спука силиконите и оскубе екстеншъните. Иначе съм фен!

ме кара да стана веган! ;-)

НА ТАЗИ КОЛКО ДЕЦА СЪМ ИЗГУБИЛ ПОД ДУШЕ ...ЛЕЛИИИИ....ДОБРИ ГОДИНИ

Има вкус жената!