Коментари - За безкрайния танц на незабравимия Патрик Суейзи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спомням си го, много добър артист, танцьор и какво ли не....Бог да го прости.....такива хора са желани и от Господ!

Добър и готин

артист и танцьор. Много рано почина, преди манията на златотърсачки за манията за изнасилване, нямаше да може да се отърве от тези курви.

А бе ВЕЛИК!!!

Един много чаровен и талантлив актьор.Силно недооценен от Холивуд. Далеч по-посредствени от него са получили Оскар. Умира в мъка и болка. Остава ми светъл спомен за множество роли. Бог да го прости.

Жалкото е, че вече няма такива актьори.

Страхотен актьор.

Мръсни танци и Дух са филмите, които гледах по 100 пъти и никога не ми омръзваха... Наистина носи някаква магия Патрик... Страхотен е!

Беше средата на 90-те. Прибирайки се един ден към къщи си взех видео касета под наем да гледам филм. Филма беше Дух. Уникален филм. Браво, че сте се сетили за този уникален актьор!

Най-добрия филм с Патрик Суейзи е Point Break. Обективно погледнато, като актьор не беше нещо специално, но имаше голяма харизма и присъствие. Факт е , че не се поддава на парите и славата на Холувуд, и остава земен човек. За съжаление не може да преодолее загубата на баща си, и става жертва на злоупотребата с алкохол. Но в крайна сметка, не е важно колко дълго си живял, а как.

Да.

Невероятен! Все още гледам Мръсни танци със страхотно удоволствие!