17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никога не забравяй, че си специален, както и всички останали!

Това е истинска VIP персона. Не като нашите Хвърколетки и Кифлоклекли.

Абсолютно е права, всяко момиче и жена трябва да се образова, да развива ума си и отстоява свободата си. Винаги когато поиска може да облече красива рокля, секси бельо, закачливи понталонки, но само и когато тя самата има нужда да изглежда така. Тук сме се нагледали на ремонтирани до неузнаваемост силиконово-пластмасови кукли, готови на всякакви комромиси и травмиращи манипулации, само и само да се продадат възможни най-скъпо на някой с парички, без значение стар, дебел, женен с деца ... това е унизително!!!

Оххх изплаших се, помислих че всички ще си сменят пола ….

Ами тя Шайло нали се чувстваше момче? Как така пак стана ' дъщеря'??

Тази Шайло не беше ли тръгнала да става момче?

Абе не е лесно да си отрежеш циците като част от трансформацията в мъж...

стига да не го рекламират това като нещо велико и прогресивно, кво ти пука за тия холивудски откачалки?

Абе много си зле ,да не го е искала след като лекарите са и казали че трябва да се подложи на тези операции ,ако на теб ти кажат да се подложиш за да спасиш на време живота си ,няма ли да се подложиш на операця в името на семейството си ,май не много е лесно да съдиш от колкото да се поставиш на мястото на някого ,и да обиждаш !

Вместо да обиждате някого вземете да се занимавате с нещо друго ,това са си техни решения никой няма право да съди живота на даден човек в крайна сметка всеки си решава какъв да бъде !

Аз не говоря за Анджелина Джоли, бе, успокой нервите, пий валериан...

Анджелина е преживяла много трудности заедно със брат си и майка си в детството и тийнеджърските годин и( както много от нас също преживяват трудности особено когато родителите ти са разведени), била е доста откачена ,но тя става наистина истински пример за това как едно момиче което наистина е било доста объркано и доста откачено може да се превърне в зряла и отговорна жена и да тя направи доста неща през годините ,тя направи толкова добрини помогна на толкова много хора ,помогна да се отворят училища за децата който нямат възможност да учат в бедните страни ,помогна на толкова много бежанци макар и повечето от нас да не ги харесваме и да изпитваме омраза към тях ,осинови три прекрасни деца ,Бог я дари със три прекрасни деца и съпруг като Брад макар че днес наистина да не се разбират , тя е жена с класа ,знае какво иска и знае как да постигне своето ,тя е пример и за това как жените трябва да сме единни и да се подкрепяме ,как да си знаем правата и да си отстояваме на позицията ,много жени от нас трябва да вземаме пример от такива силни и борбени жени и да не се страхуваме от нищо дори и ако това означава да отглеждаме сами децата си .

Бегай от тука, Анджито е сатанистка, не вярва в Господ.

няма смисъл да обяснявам на хора със супер злоба ,хората който все още разбират от добро те ще го разберат ,а хора който таят злобата вътре в себе си те няма да го разберат това е ;)

И защо не последвахте съвета на любимката Ви и не се образовахте? Между другото, тя с какво образование е? Много е лесно, когато спечелиш купища пари, бидейки посредствена актриса с хубаво тяло, което показваш ( в "Джия", пък и Лара Крофт), да започнеш да даваш "умопомрачителни" съвети на жените, които не могат да живеят от реклама на странния си живот. "Пътят към ада е постлан с добри намерения" - това е целта на нейните послания. Едно е да си добър, друго да се рекламираш, като такъв. Добрите хора обикновено пазят в тайна добрините си. Бъдете сигурни, че разпознавате доброто, преди да се хвърлите в подражание! И не изпитвам никаква злоба, особено пък към нея - тя не си заслужава вниманието дори. По-скоро съжалявам жените, които ще решат да следват "светлия" й пример.

И какво му е лошото да си съвсем обикновен? Как може всички да са специални? Думите не са толкова важни, а значението, което влагаме в тях. И обикновена дума да кажеш, важното е да я кажеш с любов. И стига. Няма нужда от толкова празни приказки. И един поглед стига понякога.

"Те са напълно наясно с това, че борбата за оцеляване със здравословните проблеми и благополучното им излекуване е повод за гордост". А аз бих казала повод за благодарност.

Спорно е кой е по-зле. Първо изобщо не бяха й казали да се оперира, а каква е вероятността да се разболее и тя. Ама това с вероятностите после се оказа не точно така, та май си беше поредната реклама на "великия" й живот.

Само на мен ли и се струва, че това дете с патериците е прекалено кльощаво... то от диети и "здравословен" (малоумен) начин на живот грам мускул няма.. е как тая става да издържи ?

Кофти ген е предала на децата си, жалко за тях .

Първо щом я смяташ за посредствена актриса тогава защо гледаш филмите й ,второ прочети биографията й и ще разбереш какво образование има ,трето не смятам че си показва добрините ,просто ти отваря очите за доста неща от живота ,и още нещо без значение дали си образован или не ,важно е какво имаш в главата си и какъв човек си в крайна сметка образованието не прави човека ,а човека образование ,ще ми кажеш ли нещо какъв човек си че поне от теб да взема някакъв пример освен да взема черногледното ти мислене и злобата в сърцето ти !

Първо не съм гледала филмите й цялостно, и от 10 минути се разбира за какво става дума. Второ не е мой кумир, та да й чета биографията. Виждам й ума. Този въпрос го зададох като помощен за тези, дето й се възхищавате - да си дадете сметка дали сте си развили ума, както ви съветва, та да правите връзка между думи и дела, например. Вие какво смятате не ми е важно. Целият й живот е на показ. Дори в тази статия ни го демонстрира. Аз какъв човек съм знаят тези, които ме познават и те трябва да ми дадат оценка. Не е редно сама да се възхвалявам, като любимката Ви. Не съм черногледа, нито пък злобна. Човек не се определя само по отношението му към Анджелина Джоли. Интересно какъв пример сте взели от нея? Какво точно направихте по нейния пример?

хем специални, хем ценни, но равнопоставени... иди ги разбери

И с какво е различна Анджи? Продава театрален чар и остроумничи в мрежата...за малко внимание и признание на гениалните и изводи?!? ако има някакви ценности, да ги предава на децата си, а не да позира с тях в нета

за глупаците с минуси, да прочтат в тълковен речник> ирония и сарказъм, а преди това в гугъл да видят, какво е тълковен речник. а. "майката" Анджелина, ако има някакви ценности, да ги предава на децата си, а не да позира с тях в нета

Аз, лично не мога да определя с какво някои хора са различни ... те просто нахлуват позитивно и оптимистично в личното ти пространство и не обясняват - как и защо! Някои от тях са просто наши приятели, съседи, роднини ... други са известни личности ... за мен, а и за много хора Анджелина Джоли е една от тези вдъхновяващи личности!

На тия анорексии им трябват не операции, а ментално лечение ... Тъпото е, че от родители тъпунгери страдат децата ...

Какво високомерие лъха от Вас! Джоли е световноизвестна актриса и няма как животът и да не е на показ. Тя се е примирила с това и го използва , за да даде пример. Не знам как Ви убягва факта, че отглежда 6 деца. Лош човек не би направил това. Дори само това доказва, каква душа има. А иначе и тя преминава през тежки периоди, никой не е пощаден.

Супер злобни коментари както обикновено !

Кофти ген е предал някой на теб със злобата ,не тя на децата си ,погледни се първо в огледалото после гледай другите кой какъв ген е предал!

Къде видяхте да позира освен че вие позирате с тази снимка на която си лапнали нещо в устата !:D Искате ли да ви кажа с какво е различна Анджелина ,Анджелина е различна с това че вижда болката в очите на хората който нямат домове ,нямат какво да ядат и пият ,бори се и за правата на жените в доста държави ,занимава се с хуманитарни дейности ,не се занимава с хейтърски просташки коментари по адрес на някого както вие правите спрямо нея

Еми за съжаление е така ,жалко е да добре че вие го казвате това че кой друг ще сметне да го каже !

добре че Брадчо се спаси от тая изтрещяла феминистка

Брей, брей, развихрила се борба свободен стил в мое отсъствие :):):) В коментарите ми няма нищо от това, за което ме критикувате. Нямам претенции да съм умна, а да се хваля с красота със сигурност никой не може да си спомни. Това, че отбелязах, че имате проблеми с граматиката, (с които явно се гордеете), не ме прави "с прекалено огромно самочуствие и самооценка за себе си се смятат за твърде умни ,красиви и добри". Копирах Ви с грешките, за да не се затруднявам излишно. Не съм никак млада, но ако трябва да изживея живота си отново, не бих подражавала на нея. Има много известни личности, които се занимават с благотворителност или са осиновили деца, но не излагат живота си на показ. А как се вижда ум? Много просто - когато човек извършва неразумни постъпки, то значи не е особено умен. Елементарно, Уотсън! Изглеждате много надухани с каузата "Джоли". Може би е добре малко да си разширите кръгозора и да насочите тази енергия в нещо наистина полезно! Успех!

но в първия момент си помислих, че става въпрос за смяна на пола на онова "момиче" Шайло...

Две от дъщерите.. Че тя има само две. Много е трудно да се сетиш кои са.

Просто обикновени хора няма. Има такива, които отказват или нямат сили да отркият и развиват качествата си. Нарича се апатия, разслабеност, лошо разположение на духа. Тъжно е да прекараш живота си в такова състояние.

Има три дъщери - Захара, Шайло и Вивиан

Не е вярно, че няма обикновени хора. Аз съм такава. Обикновеният човек, колкото и да се развива, е ограничен от даденостите си. Но може да е щастлив и така. Не знам защо сте такива максималисти. И дали сте по-щастливи. Но такива крайни оценки - "Тъжно е да прекараш живота си в такова състояние.", ненужно раздавате.

Кой го каза другият сатанист ,аре ти бягай че ставаш смешен !

Добре че Анджелина се отърва от тоя алкохолизирал се наркоман с постоянно отворен дюкян

Шайло е създадена от точно тези родители за да бъде синеоко дете с руса коса. Инженирана е, да се каже направо.Такива деца са най-ценни за пъклените замисли. Съюзът на анжелина джоли и брат пит също е инсцениран, за да създадат деца с руси коси и сини очи. Наречете го хипноза, психоза , както искате. Това е без значение. Детето за това е обработено да си смени пола. Звучи налудничаво. Де да не беше истина. Да видим как ще се развият събитията. Дано да се спаси Шайло.

Не ти се струва - така е. Но пък то и никога не е било дебеличко. И не заради диети. Викат му ген.

Мисля, че погрешно тълкувате в случая думата "специален". Всеки жив организъм успял да се зароди е специален. В този смисъл се използва думата "специален". Иначе няма нищо лошо да си обикновен, достатъчно е да си добър човек.

Чак пък погрешно :) Идеята при използването на тази дума е по-стойностен от другите, но после се замазва с добавката както и всички останали, защото иначе звучи неравноправно и изпадат в противоречие със себе си. Да кажат различен не им звучи по същия начин, нали? Искат да са специални. Нали виждате какво казват за обикновените - тъжно състояние. Един вид - за боклука. А къде са те - реят се в небето над нас. Нямам против. Мен не ме засяга. Само дето от високо се пада лошо. Но пък специално.