17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рачков е с визията на колхозник. Момичето е кифла и иска пари и известност. Сделката е кристална.

Рачев а ти си толкова секси и как се ожени за тази кифла, грозна е имаше шанс да се ожениш за много по хубава

Рачко,много обичаш да се шегуваш с хората. Сега ще разбереш,че всичко се връща. А тая тунингована кифла за нищо не става,освен за 1-2 пъти. По добрата фрикция е да хванеш другият крокозъбел от ТОТО-то на Део колежката,оная има по джуки. Айде честито Рачо-дръпни смукачо.

Храчков с дъщеря си. Страхотно.

Много безлична кукла бе Митко! От това чудо на мен лично изобщо няма да ми стане.

Мисля си колко нешастен трябва да е Рачков, за да е с такъв крокозъбел. Дано чете какво оишат хората, дано прочете и това - братче, можеш повече.

Браво Рачков- махайте ги тия дърти брантий- след 30 за нищо не стават. Само млади!

Това са съвременните жени-да се сложат гърди, за да са атрактивни, бягайки от първичното си женско начало-да раждат живот, да бъдат майки и да кърмят. Дай им да правят устни, да се нашарят като тапети, да сложат цици, после не можели да забременеят, защото виждаш ли, то хормоните, после не могат да родят, защото били тесни и щели да се разкъсат и кой ще си разваля оная работа, после не можели да кърмят, защото каква е тая глупост, кой ще си разваля бюста, а то и да не е лесно да ти виси нещо и само да те смуче, я му заври шишето в устата…. Абе… с две думи-без думи

Това не е съвременна жена, просто един боклук.

дрът козел младъ върбъ лющеше

Не обиждай тези прекрасни дървета. Те са естествени.

ПОСЛЕДНТА СНИМКА ! КЛАСИЧЕСКА СЪВРЕМЕННА КИФЛА! НЕ БИХ Я ПОГЛЕДНАЛ ВЪОБЩЕ, ДА ТЕ ГОВОРИМ, ЧЕ НА ГОДИНИ МОЖЕ ДА МУ БЪДЕ И ДЪЩЕРЯ!!

Изключително безлично излъчване, дори няма сексапил, направени устни, вежди, гърди, нищо женствено и привлекателно, сигурно трябва да си с много извратен вкус, за да наречеш такова нещо красиво

Миташки.

Ми смешен е Рачо Ковача, все си намира женици, които хич не му подхождат...

20 и кусур години по-малка от него... ама не беее, то не е заради парите. Тя наистина го обича :) Е, когето ТОЙ разбере, че ТЯ не го обича, а всичко е било заради парите - ще е олекнал с доста хиляди...поне ги има.

Чудя се колко много народ я кара по ръба и печели от идиотизма ни. Тия четиримата са абсолютни бездарници и неможещи хора.

Абстрахирайки се от правописната грешка, що за мъж трябва да си, за да произведеш това? "За специалната вечер Анита се е спяла на пъстра дълга рокля с десен на абстрактни фролани мотиви, отличаваща се с тънки презрамки около шията и дискретно V-образно деколте, която е съчетала със сандали на висок ток."

ТЕЗИ УСТНИ МИ НАВЯВАТ РАЗНИ "МРЪСНИ" ПОМИСЛИ !

Шута и неговата нова шутка . Какво и беше бе Храчков на Марчето с големите ушаци та се улепи в този подвижен тапет. А да вярно Марчето не понася твоите лигави изпълнение и затова ти тегли балтията нали ?

Чак дотам ли стигна?!

Не е хубаво да се каже, но този гном е много противен, и като физиономия, и като личност, и като мъж... Нищо друго, освен пари, няма да привлече тази хетера към него, а и тя вероятно с отвращение се чувства длъжна да прегръща този дърт палячо...

Моля ,по кротко с любовните излияния, че не само ние,но и вие ще се разочаровате много скоро….не сте първи, няма да сте и последни с простотиите и излагациите…такива женски балони сигурно се продават евтино на всеки пазар.

От цървул чепик не става, лъха на провинция

Алекс-Даниел Петканови да не са прихванали дигитална хламидия, че опряхте до тези двамата?

RACHKOV taq zdrava Pyttka iska evanescence, dravo

Не е вярно,че била по-хубава от него.

Дядо и внуче ...... Абе таз майка , баща няма ли ?

Гледам тука само завистници и хейтъри. Изглежда ви харесват дъртите ви и разплути жени смърдящи на крака и чесън, о?

леле тая е голема капаклия !

Чудо голямо! Цял сезон по време на "шоуто" му я дават в публиката. Крокодил и половина.

Абе не ви ли се струва, че тая на общите снимки изглежда много по-стара и грозна - все едно е някоя друга. Иначе сигурно силикона по нея тежи повече, отколкото тя самата.

Тя на 20 той на 50 и тя го обича нали?

Много. Той е финансово привлекателен.

Как е по-правилно да се каже - двама селянина или двама селяни? Или селянин със селянка?

Селянинът с колелото

да помага

Рачков, къде си тръгнал и ти с тази малка пишка!

Инвестицията в цици понякога е доходоносна...

Супер е мацката. Либидото трябва да се поддържа

Анита с чичо си митко... Добре, че се ожени чичо митко да има какво да мандръсаме и ние.

Крокозъбър ! Този явно е перманентно пиян/друсан за да я търпи тая...

Хора, нищо ново нито толкова интересно. Проститутките рано или късно увяхват и им трябва ресурс за да поддържат "класата" си. Рачков е типичният Булгаристански урунгел, намазал некой лев в мелето от новоизлюпени богаташчета деца на номенклатурчици и партийни деятели. Средата им е такава - помиарска. Пълна с позьорщина, долни номерца, завист, злоба и "адекватна" за обстановката социална валидация. В мелето от свинщина и гнус плуват сякакви изчадия неземни. Ако не са алкохолици и наркомани си разбиват семействата заради някоя "елитна" проститутка, стават за резил и оттам се забиват в дъното. Естествено никой няма да покаже моментите на отчаяние и депресия. Всички днешно време споделят само "успеха" , всеки с неговата дефиниция. Това на картинката е идеята за успех поне на повече от половината мъже в Булгаристан. Стига сте трили коментари. Имам около хиляда айпита под ръка. Ще ви оспамя сайта за нула време.

Поклон за думите ти , бате !!

Е*и Рачка, ръгай колкото и доколкото можеш! Щом става още патока си добре! Шибай и да не ти дреме, гаджето е трепач!

Това ли си е купил, сега

Тя маха ли му ръката илли го задържа?!

И ти като мене - всяка следваща още по убава!

Караконджул!

учи Анита? Или какво работи?

не е снимка за първи път. Вече я публикувахте преди месеци.

Много направена- всичко е силиций по нея, резане на живо месо и шев и кройка и много драсканици! Ми зле е - не излъчва секс! Ама то за всеки е различно, нали!

Баща и дъщеря . Явно таткото добре се грижи за момиченцито си !

Рачков удари дъното Язък

Чичак и плеймейтка Ах че класика в жанра