17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прочетох всички коментари дотук и се ужасих от злобата и жлъчта на коментиращите до тук по адрес на едно кралско семейство. Да, някъде има монархия, някъде има република. Научете се да уважавате различното и това, което другите са постигнали, или пък са наследили. Какво да четем - само за катастрофите в БГ и убитите в тях, за кражбите, убийствата, ниските пенсии и заплати?...Не е ли добре да четем за ценности, уважение, та макар и те в един кралски двор?

кви ценности виждаш в това кой с каква пола рокля и пуловер бил?просто ни се натрапват някви феодални порядки презряно от историята и отхвърлени в почти всички страни с изключение на 8 9

Около кафявкото!

Паразити на щат

Не знам дали да ви казвам кое и колко ме боли за тия две новоизлюпени търтейчета, с какво са били облечени и къде са се появили за да пръснат кухият си кралски бкясък. Тези две същества няма да свършат работа за 20 стотинки ЗА ЦЕИЯТ СИ ЖИВОТ. ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТЯХЫ НЕ ИСКАМЕ ДА ЗНАЕМ. Всеки поет от тях дъх е загуба на кислород. Вървете по дяволите заедно с тях, журналя прости!

България е република. Макар и трудно, приключихме със Средновековието. Тези тук не важат, така че няма защо да ни занимавате с тях.

ех цървули, цървули...вие обичате пролетарската сопа, болшевишката лопата...колкото си по - прост , толкова по лесно се издигаш...соц утопия....ама я нямааааа! ..марш обратно в кочината!

предлагам да не пишем повече коментара за тия които не са ни никакви

Кви принцеси , кви принцове бе , тия англичани са ебати изродените същества нищожни.

Наглеци!

гледаме на Бойко принцовете живеят си на над гръб

Оставете кралското семейство на англичаните, гледайте във вашата паничка.

Искам само да попитам? Какъв е дивидента от кралското семейство?

успокоих се,завели са ги на празничната служба!

А на кино водят ли дечицата? ... Щото ,,Маша и Мечока,, са си от..Новичока!?

Сладурчета :)))