17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сутрин изпитвам 4-5 кафета и са ми предостатъчни било за натоварен крос фит, било за два часа железа. Вярно, че по време на самите тренировки изпивам и поне литър глюкозо фруктозен сироп под формата на кола но е далеч от твърдата храна. Справям се доста по - добре от 20 години по-млади от мен а примерно пуша по две кутии цигари дневно.

Кафе, глюкозо-фруктозен сироп и 2 кутии цигари на ден. Или си трол или идиот, който е в начални фази на диабет с повишен риск от инфаркт. Всъщност трол си. Двата часа железа те издадоха.

Ако искаш заповядай с мен в залата смешко. Преди време ми разправяха същите глупости за диабета и инфаркта, а и къде съм щял да грохна на 40. Сега съм близо до петдесетте и нямам проблем с 10км плуване или крос. За разтоварване от стреса редовно участвам в ММА свободни двубои и се представям добре. Това, че туфлеци като теб си мислят, че няма как да се получи си е техен проблем!

Разбрахме също и че космонавт си бил,а през свободното си време практикуваш силов трибой. Това, само в случай, че няма нет в Макдонладса и си още на първата кутия с цигари. Само един съвет, увеличи глюкозо-фруктозния сироп, че на дефицит ми чиниш.

Тоя го знам. Викат му Митко Колата. Особено опасен е на 4 - 5 кафета, литър кола и 2 кутии цигари. Бие по двама на тепиха. След това тича да прави натоварен крос фит.

Тъпаци и идиоти от западните измислени насрани държави започнаха полека да стоплят, че каквото казват в българските поговорки, е вярно, защото е проверено с кръв и пот. Не случайно баби и дядовци казваха: сутрин се наяж добре, наобедможе да разделиш залъка с приятел, а вечерята можеш да пропуснеш. Има още какво да учат и умуват изродите наглосаксонски.

Успокой се, бе човек, в 3 (три) изречения имаш 7 (седем) изпълнени с омраза думи. Хубаво е, че си научил за важността на закуската, ама само това ли научи от бабите и дядовците? Да, наистина е важна закуската, както у нас, така и в омразните за теб държави. Ти знаеш ли си как закусват англичаните? Ако не, попитай някого и може да се успокоиш, знам ли... Или просто хапни нещо.

Пийте смути от зеленчуци и плодове Яжте ориз, боб, леща И имайте добри мисли

Оризът може да се пропусне.

Ммм наскоро пих смути, много вкусно! Обаче бързо огладнях :-)