Заради коронавируса Джеръми Ренър иска намаление на издръжката, която плаща за детето си

Актьорът е на мнение, че бившата му съпруга използва парите за да поддържа високия стандарт на собствения си живот

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама там законите са, че трябва да издържаш и съпругата си, зависи дали имаш предбрачен договор, ако нямаш, ще плащаш, тя трябва да ходи на фризьор, козметик, фитнес и шопинг. И се моли бързо да хване някой чичко-паричко, като я гледам няма да е трудно и тогава да плащаш само за детето.

Да е внимавал за кой се жени. Леонардо Ди Каприо си свирка :)

Гледайте "Виещета се река" , "Ветровитата река" или както там се превежда "Уинд ривър" с този артист, страхотен филм, нищо общо с екшъните, с които го свързваме

Трябва да ИЗХВЪРЛЯТ всички китайци, които са в БЪлгария, към храницата с Турция и към Китай. Китайците РАЗПРОСТРАНЯВАТ КОРОНА- вируса, за да разболяват хората в Европа и да ВЗЕМАТ парите на богатите( а бедните ще измрат). Китайците правят ДЪМПИНГ и искат да ОТКРАДНАТ бизнеса , работата и парите на българските фирми и работници.. И затуй трябва пълна ЗАБРАНА за китайски магазини или ресторанти в БЪлгария. Хем да НЕ ни заразяват с коронавируси, хем да НЕ ни вземат Бизнеса и работата.

тая добре се е осребрила

Ега ти кавала има пари за наркотици и оръжие , а няма пари за жена си и детето си.

Тая не му е жена. За детето иска да дава 11 000 при тази възраст.

Тоя нещо много розов изглежда.Да си плаща и да не става за резил пред цялото село.

Га яде кифтетата ни рива

От снимката се вижда, че мадамата е яка , и може да го напердаши

" че "разумните нужди" за храна, транспорт и облекло на детето трябва да са около 11 000 долара на месец." Ко речи? 11 000 долара викаш ще стигнат за храна и автобуси ... абе малко ми се струват, повечко трябва ... Тва дете трябва злато да ака ... После ми говори за американските ценности и колко са солидарни, 30 000$ за издръжка докато безработицата и бездомните при тях се увеличават всеки ден с МНОГО. Но няма проблем, всичко е точно.

На това дете по колко автобуси трябва да се купуват на месец ?

Тоя как е профукал милионите от филмите, поне няколко, въпреки, че треторазреден актьор?