Защо гледането на порно е полезно за жените

Проучване показва, че сред ползите за нежния пол са по-лесно възбуждане и по-малко затруднения в достигането до оргазъм

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И кучето по цял ден в месарницата па месар не станало.

Стига сте лъгали!!! Гледането на порно съсипва психиката и отравя отношенията между партньорите!!! Обичайте се искински и не копирайте извращенията от порното.

порното трябва да се забрани , ше види жена ти , че на манго му е два пъти по-голем от твоя и си до там , и ти , и семейството ти , и децата ти ...

Много му побеляла брадата.

Хубаво е,че се учат, но както всичко и това като монетата има 2 страни. Много разбраха, че спермата има и хормонални, хранителни и козметични свойства...И намаляха децата- повече секс- по-малко деца....А го няма и бай Тошо да каже - " И деца ще ви направим"...

2433 жени ... то голяма извадка да се заключи подобна глупост. интересно как искат да наблегнат на самозадоволяването ... като заместител на истинският бурен секс в едно семейство пълно с любов.

Аз гледам само гей порно. Не харесвам вагини освен моята си.

Вредно е... Порното е измислено от негрите... Тия, както циганите спят с който намерят.. Няма да ти казвам, един циганин с кого от роднините му, ми каза че се е ебал... Цигани и негри са от кръвосмешения.. ТО и затуй и негрие се нарича с с думата- брат, а не както ние- приятел.... Щото на негрите, или майка им е една и съща, или баща им е един и същ..Освен това спят и с маймуни.. Тъпи животни..

тези статии ги пише завършен малоумник.

Защо ти е порно като може да гледаш 50 нюанса сиво? По-добре нещо по- реално, пък да даде някоя идея да пробваш. Бих казала, че всичко зависи от партньорите. Стига да се доверят един на друг и да пробват това онова и да инвестират време да се научат един спрямо друг. Но и да се общува - кой какво му харесва и иска.

Виолета знае всичко-дърта но няма спирачки!

По скоро е обратното. Жените които се познават добре сексуално, гледат и порно, понеже имат желание. Другите са дървета. Дупки за ръга е.

За да се учат, че повечето са дървета в кревата. Имаш чувството че го правиш с възглавницата.

ами от теб се очаква да я възбудиш първо , щото много я обичаш , галиш целуваш шепнеш , докато тя сама не го потърси ....

Ебем ти и проучванията. Порно гледат сексуално разкрепостените и освободени от предразсъдаци жени. За всички останали е като да научиш шимпанзе да кара колело. Може и да се получи, но пак ще е нелепо.

Нека гледат нека се учат, иначе ще сбъркат и ще го поемат странично, все едно рупат царевица!

майка ти странично ли го поема?

е грешно - не гледането, а правенето...

Порното е за простолюдието - развращава, убива всякаква романтика и интимни отношения между мъжа и жената. Подронва устоите на обществото и разбива семейството и моралните ценности. Жалко, че нямаше кой да ми го каже когато бях подрастващ. Освен да вреди, друго не прави. Същото и с проституцията, която е широко разпространена и вкоренена в обществото. Упадъкът е в пълна сила.

Значи за порното може и да се поспори! Но истинския спор е за проституцията! Та знаеш ли, че от как има, така наречената човешка цивилизация, има и проституция! А искаш ли да ми посочиш общество по тая земя дето да няма проституция? И под проституция говоря за това мъжа прави секс с жена и и дава било то коза било то банан било то нещо друго! Или пък срещу секс мъжа осигурява на жената някакви други неща! Та би ли ми посочил някакво такова общество! А и да се уговорим под общество не разбирай 5-10 идивида нали (макар, че и там е същото)! Но нека индивидите да са поне 100-200 на брой!

проституция има и при шимпанзетата, с които имаме общ прародител. проституцията не е свързана с цивилизация.

Гледай си "Титаник" и не-помня-каква-беше Каубойска планина и си плачи... гледането на порно заедно понякога страшно ъпгрейдва семейството, ако ме разбираш....

да ти го обяснява - няма да го разбереш... Аз направо се учудвам, че се намират хора като него, които разбират истинската цел на порно, алкохол, филми , барове ...... Даже не мислех да коментирам, ама като видях едно смислено мнение - реших да го подкрепя. А сега моля цъкайте минусите и живейте "щастливо"...

Съгласен съм с теб, но понякога човек трябва да сбърка, за да намери кое е правилно. Писах кратка статия за мъжката илюзия за курвите. Ако ти се чете влез в сайта hulite.net и я прочети утре следобед.

Да беше започнал с харесвам Паоло Коельо, нямаше да се мъча да намеря нещо стойностно в есето.

Е па полезно е да видят, какво се прави, а не да питат аз сега как да го фана.

Значи това толкоз хилядолетия и тея пак не го разбраха! НА ЖЕНИТЕ ИМ СЕ ЧУКА МНОООООООООГО ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО НА МЪЖЕТЕ! Това е така от как сме слезнали от клона и от преди това! Само, че жените са е изучили и сега хем им е кеф като ги таковаш хем те си го искат, ма те карат да си мислиш, че едва ли не ти правят услуга кат ти дават веднъж месечно да им го натаковаш! Е затва природата е измислила проститутките! Щото там пак жената си получава оргазъм, ма се знае, че и плащаш и бегаш и не те и занимава! Та така драги ми зрители! Сичко друго е алибализми!

Ти си гоуем оигофрен

К.Р за Уевски :)

Всъщност, желанието е абсолютно еднакво при половете, а и само в тъпите ни пост-комунистически държави се говори за секс скритичко и едва ли не като за нещо лошо и забранено...

Не знам за желанието, но допускам, че може и да си прав/ва. Но в наши дни нещата са мнооого изменени изопачени и изкривени! И неща като брака и секса и някой други въобще не са това което са били до сега! Примерно мъжа все още "сваля"! Нищо, че жените си избират кой да изчукат! Брака е отживелица, не за друго ами понеже да ми говориш за секс след 5-10-20 години брак и да ми казваш, че е било както при първия пък! Еми некак си дори най-големия наивник няма да ти се върже! Сега секса, както и преди 1 000 000 години все още е движеща сила! Но с тия изопачения и изкривявания дето са сега ролята му отива на към секс срещу нещо! Или казано с други думи проституция!

Нямам предвид секс за пари или други облаги, имам предвид самия секс... И изобщо не съм съгласен, че мъжът "сваля"... жена като си хареса, го показва по хиляда начина, трябва да си пълен тапир, за да не го забележиш...и в 950 от хиляда случая си го получава...

Значи това доказва теорията на .!. Когато една жена иска секс а тя ще го иска мнооооого повече от колкото един мъж, то тя ще си го получи! За един мъж това не е така! Той трябва да попита 1000 за да получи секс от 1. Но все още се води, в обществото и т.н. че мъжа сваля! Понеже, ако си мъж де, та ходил ли си някъде дето жена да те черпи и после да те заведе у тях да те изплющи! Щото аз не съм и съм сигурен, че 99% от мъжете не са ходили на такова място! Колкото до секса за пари ами да ти кажа той е много по-лесен и мнооого по-евтин! Та така.

Не е задължително... имам доста добри приятели - жени и сме били на път, ама гледам да не губя приятели за едното ...., а на първата реплика - никой не ми е плащал досега собствената ми консумация, благодаря! :)))

Значи объркваш, ме все още не мога да определя дали си мъж или жена! Щото пишеш, че си мъж, ма от това как и какво пишеш оставам с вчепетлението, че май не си мъж! Но на кратко както е казъл .!. Жената сика мнооого повече секс от мъжа! моята добавка е, че жената определя кога и кого да изплющи! И мнооого повече мъже да плащали консумацията на жени и не са получавали секс насреща отколкото обратното! Та това е положението на тоя свят!

много си тъп и прост. Разбораш от жени толква, колкото баба ми от нанотехнологии. Аман от тъпаци прости в тоя форум,

то кучето с гледане и станало касапин Така и не можаха да разберат че на мъжа най големия кеф му идва като гръмне шампанското и трябва да продължат без да спират даже да ускорят А сичките правят една и съща грешка- спират на секундата и го водят че работата е отметната Майсторката не прави така

Ти я фани и ръгай здраво, па да видим как ша спре :)

Еми то и в порното мъжът като "изригне " и спира с ръгането, лъскането или каквото е там и само си го държи в основата или поне намаля темпото и тласъците.

А дали не е обратното - жени, които по принцип са по-сексуални гледат по-често порно.

Да се научат тъпите путки какво и как се рави,не да го мотат като стара баба лукче из устата.

Братле, жените не са ти виновни, че пишока ти е като лукче...

хахаха ,благодаря ти разсмя ме...

Сексистка свиньо “путка” ще викаш на майка ти и на баща ти. Такива педераси като теб не заслужават да видят жена.

Значи, за мъжете вредно, за жените - полезно... Брех, дееe :D

Хехе, ако за мъжете беше вредно да съм пукнал хиляда пъти.

Наскоро дир-а се изходи точно в тази насока, позовавайки се пак на "ново" проучване.