17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лелееее, какви мисли. Изневеряване и т.н. Това, като минеш през общината и подпишеш документите, все едно си сключил договор с банка. Когато даден човек се среща с друг извън договора е много лошо :). Така наречената изневяра е индикатор на проблеми в дадена връзка, а не че някой е лош или добър. За мен не е важно кой с кого прави секс, а когато направиш деца, да си поемеш отговорноста за отглeждонето им.

Ако двама човека с морал на улични разгонени котки решат да отглеждат деца- ок, но ми се ще да вярвам, че има и по- други отношения на уважение и взаимна вяра.

Дори Шекспир не е успял да опише всички тези взаимоотношения, та ние ли ?! Рано или късно срещаш човека, (мъж или жена), който е от извънбрачното ложе, намираш това, което си търсил в човека до теб години наред, но не си намерил и...отърване няма !! Не става въпрос за простия курвалък, а за нещо, което не ти дава покой дори за секунда !! Сложно е...Всеки нормален човек го изпитва поне един път в живота и ... и тогава надделява съвестта (поне за тези, които я имат).

Природата се интересува от продължението на вида и за да го осигури е изработила механизъм, казват му Феромони - кодът съвпада и има сексуално привличане, мже да не е най-красивиа/красивата/ но това е твоя човек. Проблемът е че за да е по- здраво поколението трябват повече кръстосвания / знаете че децата от близки роднини се раждат с увреждания/ И ето ти решението: природата сменя кода на феромоните приблизително на всеки три години И те привлича друг/ друга/. Говорим за физиология, не за социални норми създадени от човека - повечето религиозни В този смисъл “не пожелавай жената на ближния” означава - не прави деца с близки роднини :) Та като хора ние имаме по-важни неща от секс- приятятелсво, грижа за поколението / сиреч за семейството/ , уважение, общи цели и т.н. Но чисто като вид и оцеляването на вида имаме заложено да сменяме партньорите

Бачкаш, гледаш деца, мъж, къща, правиш поведение, търпиш свекърви, зълви, злобни забележки. Стараеш се на макс и накрая все си крива, тъпа, проста и от село. И те сурвакат профилактично. Отиваш на парти и там някакъв му пада ченето като се появиш. Мъж с пари, положение и плочки. Кани те на среща. И ти отиваш щото ти е интересен като човек, смяла си се на шегите му и ти е супер забавно. Жена му тъкмо го зарязала заради друг. Не търсиш секс, просто някой с когото да поговориш. Обаче се случва. Отново и отново. И се мъчиш да спреш щото не е правилно. И не е честно. Той ти дава пари, за да откупи съвестта си и ти се чувстваш още по-гадно. И го зарязваш. Прибираш се вкъщи и си казваш ето аз верно съм парцал. И когато твърде много те парцалосват му звъниш на онзи другия да се почувстваш като жена ... И те така ...

ей за това ме е страх да се бракувам. Тъжно, но ви разбирам!

Ей , как пък веднага се намерихте и се разбрахте бе ??!! Аз пък от такива не искам да се женя !!!!

Е защо му е на този с плочките и парите точно пък женена, с деца и с проблеми в къщи. Не се връзва. Абе има ги секакви

Цитат с много въпросителни: "Той ти дава пари, за да откупи съвестта си и ти се чувстваш още по-гадно.(??) И го зарязваш.(??). Прибираш се вкъщи и си казваш ето аз верно съм парцал. И когато твърде много те парцалосват му "звъниш на онзи другия да се почувстваш като жена" ... И те така ..." Коментар: Вярваш ли си на приказките ?? Поне аз като мъж не съм срещал такива индивиди като теб. Може пък да си някакво извънземно изключение ?! :-))

Защото познаваш само меркантилни жени. Някъде нещата не опират до пари. От мъжка гледна точка щом си плащаш всичко е точно. Жените не сме вещи, майка му стара. И стига толкоз.

явно си специалист по боклуци, които се хващат с теб само понеже са закъсали за издръжка. Много има в деншно време- особено момиченца без образование от провинцията, дошли да превземат София. Но ти явно не подбираш много, та все с такива комуникираш.

"Мъж с пари, положение и плочки. Кани те на среща. И ти отиваш щото ти е интересен като човек, смяла си се на шегите му и ти е супер забавно. Не търсиш секс, просто някой с когото да поговориш." Аха, пластмасови капачки търсиш...

Бракът е свято нещо !Изневярата води до голямо нараняване, не е безобидна въобще както някои тука я представят ! Имам приятели които са изневерявали и са оставили нещастни деца и сега са наникъде и аз съм израснал без баща който беше курвар и ми беше трудно без баща сега имам 3 деца и не бих искал никога да бъдат без баща , да има много изкушения но трябва дисциплина малко и откровеност със партнъора

БРАВО - Значи нищо не е загубено докато още има мъже които да мислят като нас - ГОЛЯМ си !!!

заради тръпката. Според шефа Манчев чуждото яйце е с два желтъка.

Е то винаги писва, но има начини да се крепи връзка без изневери , особено ако има деца. Жените си мислят, че като кръшнат е все същото. Тц, край, приключва се-аста ла виста. Куфарчето и на перона за Симитли. Цеко по трудно кръшка, защото знае за последствията и обикновенно субектът на изневярата е някоя която иска емоционална връзка, деца (ако няма), или някъде има 2-3 вече направени (вече разведена, или връзка пред провал), отворили гърла Цеко да ги издържа. От познатите ми кръшкачи не познавам един, на който любовницата не му е създала проблеми. Т.е кръшкане = край, развод

Отговора е много прост и не е нужен специалист да го тълкува: "една книга не може да бъде препрочитана до безкрайност, колкото и хубава да е тя, защото омръзва"

Разбирач бе, ти да видиш. Не яло а през плет гледало, LOL.

Това е заложено в човека от създателя ни. Жените се разгонват на около 33 години, а мъжете около шейсетте. Много е трудно да устоиш, особено ако попаднеш в подходяща ситуация. Губиш разсъдък.

Случва се... обаче имайте предвид - ако ходите по чуждо, то и вероятността партньорът во да започне да прави същото е огромна. Това е някакъв кармичен закон и действа подсъзнателно.

Изневярата е сладко нещо, стига да се направи разумно, без последствия/разваляне на семейство/ и задължително - дискретно - без да научи половинката. И причините са много и най-различни: - на съпруга вече не му става, не се възбужда - рутината е убила всички чувства, останало е само приятелство и деца - понякога и за отмъщение, той кръшка, решаваш да му го върнеш - срещаш много секси и хубав мъж и не разсъждаваш - оставаш се на емоцията и чувствата Сигурно има и други причини ....

Му се вика курвалък.

Така е, а има и доста други причини. И аз написах нещо подобно и започнаха да ме обиждат, но това не променя фактите. Иначе аз не съм изневерявала на мъжа ми, макар че съм имала много възможности. Но се случи така, че имах емоционална афера, което се оказа много по-зле от кръшкане и физическа изневяра, базирана само на секс. Който е минал през това предполагам разбира

За това иде реч! Изневяра без секс....И няма място за вина! Така си го чувствала!Жалко, че не си стигнала до секс -щеше да е невероятно....

Е: Явно това те мъчи. Що не се разделите, ще можеш на воля да се качваш и слизаш на (кок)въртележката, ще олекне и на двмата, а той ще има възможност за нов старт с друга с различен емоционален статус от твоя.

По всичко личи, че се изказват хора с много малък семеен стаж. Но нека да се изказват семейни с 25-30 години семеен стаж. Изневярата е характерна за периода, когато децата са излязли от дома, ти си вече освободен от задължения, готвене ... , имаш повечко време за себе си и решаваш, че и секс ти е нужен, а у дома отдавна го нямаш. А това е нещо човешко и необходимо.

Жена ти все я боли глава..:) и се мести в другата стая!

Да, и аз мисля, че щеше да е невероятно. Но първо беше сложно, защото той живее в друга държава. Комуникирахме в продължение на две години, което е много време, но е типично за емоционалните афери. Често сексът във времето се случва много време след началото, но стане ли, често нещата излизат извън контрол. Вероятно ако бяхме минали границата и допуснали да стигнем до секс, щяхме да стигнем и много по-далеч. И две семейства с деца сега щяха да са разбити заради нас... а дали щяхме да сме щастливи при това положение - едва ли.. аз иначе още си го искам този човек и често мисля за него, и понякога ми е трудно да се контролирам да не го потърся, защото ме е страх, че ще започнем отново. Вече два три пъти се случи

Добър и съвестен предател няма. Защото изневярата е точно това - предателство на най-близкия ти човек. Ако искаш да бъдеш с друг/друга, събираш си багажчето, обясняваш човешки как стоят нещата, тръгваш си и прави каквото пожелаеш.

абсолютно точно казано

А горките дечиня?!!

Изневеряват предателите.....който е предател в живота, той е такъв и в семейството. Някои го правят за пари, вечери и други дреболии, не забравяйте....богатите са стиднати, те използват всичко,безплатно, използват имиджа си на богати.

"Който от вас е безгрешен, нека пръв хвърли камък върху нея"./мога да добавя и него/ Никога не знаем какво е в къщата на човека и душата му.Има ли изневяра без секс? Има разбира се! Може ли еднократен секс да не е изневяра -може разбира се! Пазете достойнството на хората до вас и очаквайте същото от тях.Изкушенията са на всяка крачка, отвсякъде ни казват да искаме, да искаме, да искаме -от всичко и по много --включително и секс. Постоянно ни показват красиви голи или полуголи мъже и жени - е искаме ги- да не сме от желязо. Искаме по-хубава кола, по -хубав апартамент, по-, по-, по-...жертви сме на времето си! Не ми харесва, но и аз съм негова жертва :)

Някой го беше формулирал доста успешно: "Не можеш да контролираш желанията си но дяволски добре можеш да контролираш действията си".

Гот е от време на време малка тайна аферка.

Ми щот ни се еВЕ, ка ми каже някоя че нещо не е в настроение, си намирам такава дет да иска :)

Кой те знае теб къв ви мухльо, но тука се правиш на големата работа. А работата не е само в куро, че ти каже кака ти Пена.

Моногамията не е заложена в човешката природа, това е вид ограничение.

И педофилията сигурно е заложена в човешката природа, и да убива също? Аман от тъпотии!

Да, убийството е в човешката природа, справка - историята.

Защо не питат бог какво мисли за изневярата.

Защо не питат бог какво мисли за изневярата.

Защото им писва. Защото вече нямат тръпка и физическо привличане към партньора си, а се появява такова към трети човек. Защото партньотът им ги приема за даденост, а друг им дава внимание и ги кара да се чувстват специални. Много причини може да има. Бракът не е лесно нещо, особено като има деца и се навлезе в коловоза на рутината и битовизмите. Не е хубаво да се кръшка, но всеки може да сгреши и в някои периоди от живота си да е податлив към изневяра. Не е толкова страшно, но е важно който го прави да е дискретен и да запази достойнството на партньора си.

Да ви имам семейното щастие! Правете си по-начесто изследвания за срамни болести, че явно сте много ларж и вие и спътника в живота.

Е да де, но и с този 3ти човек след 2 месеца писва. Какво следва-от шнур на шнур? Бившият ти да не е толкова прос да те вземе обратно? Купете си вибратори и си гледайте децата, забравете илюзиите.

Доста повърхностно написано!

"Магнетизмът" изчезва, защото Човекът [мъж, жена, джендър] е СПРЯЛ духовното си развитие и е станал БЕЗ ИНТЕРЕСЕН и НЕ ПРИВЛЕКАТЕЛЕН. Именно затова мнението на "специалистката", е повърхностно.

"Заради вълнението от неочакваното привличане" Подвластни на импулса, емоцията. Да изпитат тръпката- за един потен оргазъм, в някой храст, задна седалка или хотел.А децата се чудят къде е мама Авторката предлага терапия-"да, това е нормално, случва се, и не му е духала все пак" Плащай за добрата вест

чуждата кокошка пуйка..

Аман от психолози,учени, акълодаващи и тем подобни ! Изневярата си е за мене естествен процес , в който няма нищо лошо . Въобще не е причина за развод ! Не може да ядеш всеки ден кифтета и пръжоли ,колкото ида са добре мариновани ! Един денти се прияжда мусака,на другия пилешка яхния,понякога гювеч , или дори мамалига ! То организма си го изисква ! Стига сте обвинявали жените или мъжете ! На всеки му се клеца нещо чуждо - няма лошо !

мале колко сте примитивен...мандажата..лелле лелле такъв е анти мъж ако сте мъж

Моме, въпроса за изневярата е вечен ! Ако мислиш,че 20-30мнения в нета ще променят света ,лъжеш се ! Темата е от рода да си почешем мозъците !

От мотие познати, повече жени изневеряват. Просто си имат по някой с който се поначесват няколко пъти месечно и всичко си върви. Що да си развалят семейството. От друга страна, мъжа ако го оставиш на сухо за 2-3 месеца ще му кървясат очите и няма да подбира много много. Така че, шарен свят. Не е мнго ясна целта на статията впрочем.

Жените изневеряват, мъжете - не... Нали съвукуплението става не еднополово?

Изневеряват, защото живеем, както си мислят хората, в епоха на "свободния избор". Другата очевидност е, че няма незаменими хора. И още една: има "професионални" свалячи/компаньонки. На тяхната многостранна омайност никой не може да устои.

Хората не изневеряват. Изневеряват жените

Тя е много повече за "окозване!!!!" на внимание на друг и от друг човек.....

щото за приматите полигамията е естествена - шефът е.. всичко наред, а останалите каквото успеят да докопат, а не моногамията, която между другото е характерна за щъркели, лебеди и прочее патки

Обърнете се за справка към Лев Толстой. Какво е накарало Анна Каренина да изневери. Не тука някакви пишман сексоложки да ми цитирате, колкото да вмъкнем един линк на някакъв сайт

Странно.... тези сексуални терапевти все клиентски истории цитират, но не и собствен опит. Що, те не изневеряват ли? А къде е мнението на Кобилкина по темата?

Заради ниско ниво на образование, заради лоша генетика, заради липса на семейни ценности и традиции, заради лош родителски пример със скандали и разводи, заради вродена простащина, заради привикване и принизяване в ежедневието, заради материални неблагополучия, заради свръхлибидо, заради неистов стремеж към бърза кариера, заради завист и ламтеж към по-хубаво, по-младо и чуждо и какво ли не още. Но има един проблем - не хората изневеряват, истинските хора сключват брак, работят и си гледат децата. Изневеряват тези с отклонения и ненаживяли се като по-млади. Слава Богу, че макар и минаващи през този труден период, семейството и книгата винаги ще ги има!

Абе има го и това, което си казал, ама що трябва да се узложнява толкова живота с такива сложни думички? Разказвали са ми как българските фабриканти в София са ходили всеки месец до Солун да се позабавляват. И се е знаел къде отиват и за какво отиват. Просто човек понякога трябва да разпусне. Форми има всякакви и платени, и по любов. Хормони и физика. Ако пък се замонашиш и не се и жениши не правиш секс, това по-добре ли е? На кого угаждаш с въздържанието и защо?

За тея кту теби, Бог е дал заовеТ: жениш се и ебеш колко искъш но в брак. Защото резултата - децата - след ебането - требе да са осигурени с родители да го отгледът. Нема лошо, ас не съм против полигамните бракове, мормонските не ги отричем, работът за ноо хора, значи не е зле, защото децата са осигурени и не са изоставени на улицата бездомни. Брака решава сичките прублеми на сексуалните нужди. Не е нужно да се ебеш извън брака - просто си зимъш и тая жена за съпруга, ако предишната се съгласи.