17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви заведения,би,това са вертепи,в които мутри предлагат проститутките ,продават фалшив алкохол на високи цини и развращават младежта.То е срам да искаш а ,,работиш" нещо,което нито е производство,нито е образование,нито е наука.Пир по време на чума.И най-абсурдното е да искаш после от на хората децата да жертват себе си да лекуват в ковид- отделенията третата вълна болни.

Лекари и сестри лежане и кражби докога само те

Ицо разби го евала на то нее само от него ми се вижда

Народе, ако знаеш колко забогатяха лекарите и зъболекарите от тази пандемия, ще ти стане ясно защо толкова напъват тя да продължи колкото може по-дълго. НЗОК изсипа и продължава да изсипва огромни суми всеки месец на изпълнителите на медицинска и дентална помощ за "работа в неблагоприятни условия", демек няма пациенти, защото ги е страх от корона вируса и затова "горките" медици нямат достатъчна заработка, съответно трябва да им се помогне. Помощта се равнява на поне 85% от заработката им за месец януари 2020г. Има зъболекари, които получават по десет бона, не, няма грешка, десет хиляди лева на месец, без да работят. Честито на печелившите!

Ицо, не ходи! Ще те затрупат с лъжи и обещания и накрая ще излезне, че си се съгласил! Ти им го каза точно и ясно, но те не разбират май от дума и търсят как да замажат неща със среща и логореи

Тук Хазарта малко се изложи.На този "политик" точно еврейте са му били преоритет....

Ваксинираните са новата,бързо растяща група с възможности!Те ще са все повече! Защо те да не могат да ходят на ресторанти,барове,фитнеси,дискотеки,театри,концерти,да минават границите безпрепятствено? Който ресторантьор пръв се усети и отвори заведения за ваксинирани,милионер ще стане!

Това е решението за ресторантьорите! Както обособиха помещение за пушачи,сега да обособят такива и за неваксинирани.Или първоначално в ресторантите да имат право да влизат само имунизирани! Разбира се персонала на такива заведения трябва да е задължително ваксиниран! Това ще реши проблема с ресторанти,барове,дискотеки,фитнеси.Ще имат работа!!!

Хора ,стига сте се настройвали срещу министър Ангелов ! Той просто иска да си свърши работата ! Проблемът е в тези над него ,които не пускат парите до хората !!! В останалите държави ,хората ,които не работят принудително ,поради обстановката ,са подпомагани , с голям процент от полагащото им се трудово възнаграждение . Тук такива неща -НЯМА! Помощи -не ! Да не се впускаме допълнително в обяснения защо до този момент болниците са били оставяни буквално на произвола ,така че абсолютно да работят на оцеляване така или иначе ! С и без пандемия ! Така че престанете да търсите вина в Ангелов!

Министър Ангелов е един от послушковците на ГЕРБ. Ицо Хазарта много добре обрисува Бойко и правителството на ГЕРБ.

Ице колко ти платиха? Свърши ли сухото.

Вапцания педерас министър където и да утиде само показва колко е некомпетентен и пълен некъдърник. Калинка на герб. Няма адекватни действия а само интереси.

Не е лош, но с това изказване яко е пресолил манджата...

Боже,давай нагоре.........

Много по- умни хора от Ицо оглупяха покрай тази пандемия.

Ице приеми предизвикателството бе мен, сери на тоя педерунгел в устата и на живо

Малко са задълженията и отговорността на министъра, ами да се занимава и с Ицо Хазарта. Този певец вместо да пише глупости на топло пред компютъра, да стане доброволец в някое Ковид отделение, като Тервел Пелев. Това е мъжка постъпка. Здрав, млад мъж, а се крие вкъщи. Да помогне като мотористите, да раздава топла храна на бедните.

Хазарта има човек!!!

Ице Ице кух си като тенекия от сирене

Тоя лаф с тенекията сам ли го измисли. Аз не за друго само да разбера колко си умен.

Да, но г-н Хазарта не харесва творчеството на г-н Перука

Да пойани Мангъров или Пламен Пасков :))))

_stankow

Нека покани Мангъров и Иво Христов. Да вземе със себе си който иска. И да проследим дискусията !

Е-е-е, много ми хареса коментара ти. Подкрепям те.

Значи не е останал безразличен Ангелов, щом ще кани Ицо Хазарта на разговор и то в министерството.

Ицо Гъзара ли?

И защо пък трябва да бъде канен на разговор. Малко ли са му грижите на здравния министър, та да кани и тази незначителна личност. Написал си мнението някъде си. Е и? Защо му се обръща внимание. За какво ще си говорят. Като че ли развитието на България зависи от някакъв си Ицо Хазарта. Ще преживеем и без неговото изкуство. Питайте тези в болниците дали им пука ще отидат ли на театър, концерт или ресторант. А тази паплач, която днес протестира, нека си представи само, че ако заразата плъзне лавинообразно и лекарите решат да тръгнат на “Марш на свободата” и зарежат болниците.........

Ицо е международен вирусолог, има принос за медицината и е уважаван учен. Ако не беше, щеше да е тъпо министърът да го кани.

Абе Костадинчо все се облизва за някой да го опъне.....от артистичния бранш

Ицо, уважавах те като един от малкото хора с мозък в шоубизнеса. И съм ти фенка от години. Много разочароващо как постави печалбите си над човешкия живот. Един кумир падна.

Печалбите са във Вашия мозък. На Ицо мисълта е много далечна от тази, а именно за насъщния, повтарям НАСЪЩНИЯ на хиляди хора останали без работа без АБСОЛЮТНО никаква логика!

Скъпа Jana, има логика и тя е следната: вместода затворим заведенията като обезщетим всички затегнати докат ваксинираме хората, ще спестим едни пари и ще ги откраднем, па заведенията нека фалират, собственици и работници - дгд, отделно хората ще си отиват след разпалването на пандемията.Т.е. логика има, стига да гледаш от правилната страна. На въпросът защоотварят хотелите, аз заведенията не - отговорът е, че хотелите са на правилните хора.

Ей вежда, недей така, защото ще мигаш и ще мънкаш, като жена.Има логични въпроси, на които няма как да дадеш отговор! Разбирам, че си придобил малко самочувствие, дават те всеки ден по телевизията, едни мисирки там ти се възхищават и ти задават удобни въпроси, но това не е релания живот.В реалния живот си един самозабравил се педал с ботокс и оскубани вежди, на който цяла България се смее.

Ицак , не се връзвай, не ти е на нивото..

Да внимава Ицо.Този харесва момчета.Питайте Карамазов!

Този Ицо да си гледа музиката и хазарта, да остави медицината за професора! Все пак браво на професора, че иска лично да му обърне внимание! Но ако на всеки поименно се обръща внимание,няма да остане време за работа! Много сме свикнали да разбираме повече от работата на другия и по малко от нашата! Свободата вече се ползва за пазарлъци и критика ,ама дали разбираме достатъчно или не ,важното е да критикуваме! Силата на мускулите не е равна на силата на ума!

Медицина - професор - сила на ума .... Това не е от този филм!

Единият е лекар, преподавател в медицински университет и директор на болница, другият е наркоман с 20 песни с каруцарска тематика. Ицето нека не си мисли че е на едно ниво с министъра, с Пепа секса са на едно ниво, с който и да е лекар не.

В момента и ти си като всички – бит пес. (в Парламента да лапаш пишки е бизнес) Нали ги видех – общественици, некои курви направиха много пари.

Ами не е така. На този политик еврейте са му били огромен приоритет.

Текстовете му са хубави, иначе, че има дрога, хазарт, жени, мъже, то е ясно. НО, да пише, че на Хитлер евреите не са му били приоритет е меко казано абсурдно! Исторически факт е, че за посочения човек избиването им и присвояването на имуществото им е било повече от основен приоритет!

ма ти си уникален, бе! не си разбрал нито какво и защо е казал ицо, нито какво пишат тука хората във форума...

Напротив - той чудесно го е разбрал, и точно за това пише, че аналогията е абсолютно погрешна! А от там и примера. Да не направиш нещо и някой да страда, не е като да правиш нещо ЗА ДА страда. Сешлисе...

Аналогията с евреите е много правилна в сегашната ситуация! Вместо евреи, ще са неваксинирани обаче. И то не защото някой не иска, а защото и да иска, не е в плановете на правителството. И без ваксина няма да е човек - също както евреите. Никакви права, никакви свободи, че някой държави вече започнаха да налагат тези санкции... Но иначе, ваксинирането щяло да е доброволно... Да не говорим, че докато дойде ред на най-многобройната и активна част от населението да бъде ваксинирана (след години), не се знае колко ще сме оцелелите физически, материално и морално - буквално!

Нали бяхте антиваксъри бе селски катил,нали щяха да ви чипосват с ваксината и да ви следят и подслушват или забравихте какво сте храчили до скоро?както вече казах колкото и да се въртите задника все ще е отзад за услугите на работодателите ви подлоги на ватенките!!!

Това вие го говорите, не ние. Никой никога не е бил срещу ваксините, просто така ви е удобно защото се провалихте с ваксинирането

Прекалявате! Искате само права и само тях гледате, а за задълженията си към обществото и държавата по-възможност някой друг да ги изпълнява! А до това дали ваксинирането е идентично с избиването на евреите, вижте какво става в Израел - над 75% ваксинирани!!!

Ами цял живот имахме само задължения, сега дойде времето да имаме права... И явно не сте разрали нищо от написаното - евреите са пример не за ваксинираните, а за мнозинството от нас, които и да искат, няма да бъдат ваксинирани, за да продължи диктатурата, за да сме с отнети права, за да се фалират бизнеси и да се присвояват за жълти стотинки и куп други извращения...

Винаги така ще подходи! Винаги умният трябва да отстъпи, за да победи накрая! Интересно хазартния музикант дали ще събере смелост да си изсърба попарата?

Аман от дупедавци, някои бил казал нещо и мен ме дошубяло че може да ми се скарат, ама иначе не мен не ме притеснява да си подам оставка по всяко време. Ех тези свалени гащи, как не се намери 1 политик да има нещо твърдо в служебните панталони и да има позиция дори грешна на ПОЗИЦИЯ валидна повече от 24 часа.

Да се разговаря с чалгар(х'американския вариант рапър) с професор е като планината и мишката но за едни прости хорица които се интересуват единствено от пиенето и яденето и животеца им се върти в тази орбита(чалгата е екстрата след плюскането) какво да се спори-родили са се тъпи и такива ще си умрат и в тези "социални" медии те единствено могат да покажат,че са живи още а съм сигурен,че те дори и една книжка не са прочели на К.Май

Добре де, нека всеки, който иска да ходи по ресторанти, да подпише декларация, че ако (не дай си Боже) се разболее от Ковид-19, ще си плаща сам лечението. Срещу тази декларация ще му дадат пропуск, с който да ходи по всчкакви дискотеки, нощни клубове, ресторанти и кръчми.

Над 200 000 са официално изкаралите вируса. Според шеф-имунолог (съжалявам, не се сещам името) половината българско население вече има анти-тела. Е какъв е проблема с кръчмите? Аз съм готов да подпиша такава декларация, хехе, вече имам имунитет за следващите няколко месеца.

А неофициално - седем пъти повече са го изкарали. Но не се споменава , за да не се развали високата смъртност. През 21 век при толкова напреднали технологии и медицина никой не иска да изкара реалният брой на преболедувалите.

Аз обаче нямам. А както 100 пъти обясниха това, че имаш антитела не значи, че не можеш да си приносител и да заразяваш останалите. Това нарочно ли го пропускаш или умишлено?

->Tonk11 Не си внимавал. Ако се ваксинираш пак можеш да разнасяш вируса. Ако имаш антитела те го убиват и НЕ разнасяш вирус. Порови малко в интернет и виж как работи имунната система. Иначе ако те е страх от вируса - НИКОЙ не те кара да ходиш насила в заведенията. Стой си вкъщи и всичко ще ти е наред.

Няма проблем. Директно подписвам декларацията. А държавата да ми върне всички здравни вноски и без това нищо не съм ползвал.

Ботокса е поканил Хазарта с други помисли, но няма да го огрее.

ТОЗИ ПО СКОРО, ДА ГО ПОКАНИ НЯКОЯ ЛОВНА ДРУЖИНКА ЗА ГОНАЧ !!!

Ицо трябваше и той да се обади, само той не се беше появявал. Позабравиха го и търси евтина популярност.

и кога точно е мълчал ицо бе, пате? верно - циничен е, но нито е тъп, нито си трае. и винаги казва нещата точно такива, каквито са.

аман от пидираси

покани го, ама не ми се вярва да се продаде.

Вярвате или не,Ицо Хазарта е само 2 години по-млад от доктора!!!

А Корнелия е пет години по-млада от Елена Йончева - аз това не можах да повярвам. А за новоизлюпените фенове на Ицо имам въпрос: за коя партия Ицо каза, че никога не е пял и няма да пее. Подсказка: негово печатно интервю отпреди няколко години.

Ами единият до като е чел другият само е ходил по дискотеки

Има природна интелигентност. Четенето помага, но не само четене не те прави умен. Между другото Ицо Хазарта е завършил елитната гимназия за древни езици и култура, която по онова време е елитно учебно заведение даващо много добър старт в живота, не е прост рапър. И точно това му дава уменията да пише многопластови текстове, където глупаците виждат наркотици, а ние виждаме политическа сатира.

Така де,гимназията в която цялата бивша номенклатура буташе децата си и учителите бяха "много строги" с техните отрочета (приятел е завършил същата и зная как е било) и от другата страна един професор по медицина (явно не е многопластов) както този "политически барт" но пя за ГЕРБ и го оплюхте тогава а сега стана "природно интелигентен-колкото и да си въртите задните части все ще са ви отзад "99"-понял?

¯\_(ツ)_/¯

Бе, то и новият шеф на БТА, подкрепен от ГЕРБ, е завършил НГДЕК :)

-> петата колона в България Яд те е че не си се класирал в НГДЕК? :) Между другото нямаш нужния умстен капацитет да ме обидиш, а и ще те помоля да не ползваш русизми ("понял"), щото сме българи (за теб не е сигурно, естествено). Относно професурата на г-на - нямам намерения да коментирам, защото не зная подробности, но като се има впредвид качествата и практиките в българското образОвание (типичен пример си ти, пише се БАРД, не БАРТ) не съм сигурен дали професурата му е на на висотата на титлата.

Тъпия "министър"пак се изцепи.Абе тъпанар покани Пламен Пасков за да ти зададе 16 въпроса и да си подадете всички идиоти оставката.Малоуници

Кольо,явно ти си "академик" щом казваш на един професор тъпанар но в селските кръчми така си хортувате нали,че сте гуеми умници и от всичко отбирате долнопробна сган,даже и в чистотата не ви искат

По-точно няма как да се каже. За съжаление най-глупавите и прости хора имат най-голямо самочувствие.

На ботокса му се иска да му правят синки по коленцата... Защо в министерството го каниш...покани го в НОВА на живо ако ти стиска...

Льольо,това е ПРОФЕСОР и ЛЕКАР а ти си едно имагинерно число и само се водиш жив

Червените го плюха, като пя за ГЕРБ, щото каза, че няма за кого друг да пее в тоя държава, сега го издигат на пиедестал, червената шизофрения няма почивен ден.

Жив и здрав да си Ице! Един истински българин! Тъпото е, че българина вече е нарицателно за нещо жалко и полумъртво, нещо неодушевено! Така, че да ти НЕ си истински българин! Сори..

Точно за това говори Ицо- давайки приоритет на едни хора,означава пренебрежително отношение към останалите. Затова е усещането за нещо жалко и полумъртво. И то не в преносен,а в буквален смисъл.На фронта всеки войник е важен и няма хора на първа,втора или четиринадесета линия.Всеки се нуждае от прехрана и всеки иска да оцелее в тази ситуация.

Проф. Костадинка Ангелова си е повярвала.... Педерастите са много отмъстителни!