Коментари - Зеленски благодари на Мила Кунис и Аштън Къчър за финансовата помощ във видеоразговор | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По носовете ще ги познаете.

Шъ съ разплача...Зелен твоя процент какъв 5 или 10 процента.

Какво значение има дали е украинска или еврейка, или или? Или просто човек които иска да помогне на хора, намиращи се в нужда? Докога с расови или национални разделения? В либералният свят хората не се интересуват толкова от националност, религиозност или други разделителни синоними. Само по нашите краища това се тематизира. Затова и в бивша Югославия се избиха един друг съседи и съграждани!

Ма Миленчито Марковна пък става...

няма да ви стъпим на евтините филмчета!

Актьорите се подкрепят:)

Дано от финансите останат пари да си смени мръсния пуловер, с който го гледаме от близо 2 месеца! ( Ама това да му е проблема ). Да вземе да благодари и на всички други , които дадоха милиони за помощ, без да са кръвно унаследени със страната по никакъв начин , за разлика от тази Милена.

Тя Милена колко е "Кръвно унаследена" ( може би имате предвид кръвно свързана?) Тя дори не е украинка, а еврейка. И сега покрай хорското нещаастие си правят реклама с тоя мърльо Аштан. Знаете ли , че те не се къпят и дори 2-3 пъти на ден само си мият ръцете. ? Също така не къпят децюта си. Мила казала, че в украинския град, където е родена, нямало топла вода и тя била свикнала да не се къпе.

На Миленка майчиният език е руски! Тя окрински низнай...

Украйне ще бъде втория Дубай. Вервайте ми!

Ще бъде у я..я ми...а досега що не е била...че и трябваше война...точеха руски газ на 1/3 от пазарната цена влачеха милиарди от транзитни такси..и заради тези укропитеци нямаме Южен поток и Бг няма транзитни такси и няма евтина газ...крадлива нация не става нов Дубай...ще са си все същите мизерни фашисти

Тия идиоити финансираха един престъпник, който предава народа си.