17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега българите ще я мразим още повече!

ихааа ... да беше и вярно !

Коя е тази Жаба Оберкелнер? Явно голяма реклама се мъчат да си направят от лотарията... Дано не се хващат горките ни пенсионери! И какво толкова направи кучето, дето ще се поправя с четвърт милион? Абе...

що ли не го вярвам..не вярвам на нашата лотария ,затова играя само в чужбина и много рядко тук..пак манипулират хората..евтин пиар ловя бас..но не казвам че парите не са и дадени .:)..да ти писне от мошенници..за малки суми до 20 000 може да ги има

Платили са и 2 хиляди за да каже че е спечелила 250 хиляди. Елементарно и всички са доволни,включително Дирбг на които също е платено за статията.

Дали е спечелила лотария или просто пак се е нашмъркала....

Да не забрави да си остави некой лев за пудра!

За колко време Жана Бергендорф може да излмърка 259 К

ще има за бело...

Спечелила ''дръжки'' и то кожени Въпросната певица е скъпо платена държанка на група височайщи особи които и плащат БЯЛОТО и разноските с-у добър секс.Сред най-големите СПОНСОРИ И ОБОЖАТЕЛИ Е БИВШИЯ ЗДРАВЕН ГЕРБ МИНИСТЪР Мирослав Ненчев /тьрговец на ЧОВЕШКИ органи и тъкани ,ТОТОто е добър начин за легализиране скьпия лукс и начин на живот за да НЕ БУДИ сьмнения

Ох, милата! С такава сума ще може да си поръчва на едро директно от производителите в Колумбия. Поне няколко месеца ще е мирна, тиха и с особен блясък в очите. Като свърши наградата пак ще почнат драмите.

Леле, що шмърканье има в тези хилядаркииии!

За мене Жана Д’Арк и Жана Бергендоф са еднакво непознати ! За първата съм чел прекрасни неща и какво е направила ! Може ли ДИР да ме светне, коя е втората !

Попитали Радио Ереван: “Какво следва след награда от 250 хил.?” От там отговорили лаконично: “Абстиненция”.

Така се пере праха другари :)

БРАВО , - Да се готви Джулиана Гани , че скоро ще снесе яйце и ще и трябват пари , после са ПРЕщастливите Петканови , че и те се поохарчиха това лято , следват Благословената Златка и благо Джизъса , - Да живеят билетчетата !!!!

Тази е толкова изпаднала, че и за 20 лева може да го каже. Набутали са се, ако са ѝ дали повече.

Малее, ще има за кока...

Ще си сбъдне мечтата за кило кока на купчина.

Егати лъжата. За тази и пет лева никой не би дал.

и ги е спечелила тя..защото морала и позволявя дя го каже те.да послъже..:)..ясно като бял ден..ще помогне на приятелка в чужбина и на младо семейство от май...си:)..Ама тези лотариините ,които ги направихме милионери са за убив..не

Не си прав .... задника пол няма някой маанаф ще си я тресне за 5 лева

Не се ПРОПУСНА да се спомене и сина и - Това ли е ИДЕАЛНАТА самотна МАЙКА и лицето на ''Културата'' на България ????? Нямаме ли някой медалче Стара Планина да и дадем на Жената , за грижите и за детети - Всъщност КОГА точно си гледа сина , и остава ли и време от друсаме , пиене и простотии ?!

поредната "успела", пари като шума, та даже и раздава. Не мога да разбера защо ни се натрапват тези лайна

Каня всички на "бяло" парти...

Завистта е много грозно качество! Да си мрънкащ и жлъчен многознайко е изключително дразнещо. Да си Тома Неверни, защото целият свят е срещу теб и търси начин да те прецака, е направо смехотворно. Да коментираш постоянно другите хора с безсмислени постове, защото си мързелив безделника и имаш много време да пилееш, не ти прави изобщо чест! Май описах 95 % от представителите на българската, хейтърска нация.

Колкото е талантлива, толкова е и пропаднала...жалко! Да си ги харчи със здраве!!!

И сега ще ги изсмърка

Синът поне же не е глезен, няма нужда от излишно разглезване с добро образование. Нека поне помогне на приятелката си.

Грешиш мой ,човек но да си наивен е позволено до едно време ..нагла лъжа..целяща да източи последните парици на пенсионерите...поне да го бяха направили по реалистично...А да завиждам точно на тази дама няма защо ..желая и професионален усрех..но морала и позволява да лъже

Трудно ми е да определя дали съм повече Злобар отколкото Хейтър , но знам , че ''ЗЛОБАТА ДАВА КРИЛАА'' - След малко се връщам - Отивам до първата ЛАФКА , ИЗИ ПЕЙ , ШЕЛ и тук -там за билетче !!!

поредния фейк. и коя е централата??? А? и т.н. "певица" да си лекува зависимостите! аман от простотии....

Онзи от Металика се е принудил да ходи на лечение - Еми като си нямат ЛОТАРИЯ !!!

оххх..разсмя ме на обществоно място наистина не мога да спра да се хиля...имаш чувство за хумор

НЕНЧЕВ ти ли си ,успя ли днес да изнесеш малко бебешки плаценти за Испания ,да има КИНТИ за белото за сливенската ти ''перла''

Е,аз познавам един митначар...и той така спИчели, въпреки ,че е дебел и грозен...

Щастлива наркоманка съм.Всичко ще изшмъркам!

Ти пък в кой век живееш , кой ползва прах за пране - За три в едно ПОТС Не си ли чувал - хвърляш , пускаш и готово !! Моите покривки например са винаги безупречно чисти , нищо че няма кой да ми изпере чорапите , но за това при следващата ни среща - А сега ...... тин тирин , тин тирин ....!!!

Ей това са ''Пари на време и прахоляка до колене ..''-Тия направо разстреляха Кредисимото в челото !!! Край със заемите от Пешо , и да му карате детето цял месец - Купувате си билетче и се изстрелвате в света на богатите !!!! И Най-важното - Да не забравите да отидете до ДУБАЙ , че иначе сте живели напразно !!!

Направо ''повярвахме'' и сега отново ще да се ''юрним'' да купуваме и да търкаме че някой иска още милиончета да трупа от глупостта ни...Хазарта явно е най печелившия ''бизнец'' в България само дето е и облагодетелстван със закон....

Абе, върви им на курвите, тц, тц...

Ама съвсем случайно...

Какво нещо е съдбата Ей - Иначе приятелката и щеше да си остане НЕграмотна , и нямаше да завърши престижният университет ?! Аз така и НЕ съм разбрал жанчето с колко университета е , че ги раздава така щедро на приятелки ?!

Тия от хазарта искат да променят татгета и да послужат хората и използват всеки който се закачи. Хубава легенда. "Абе Жана, що не си промени стандарта на живот, Защото ги дадох на една приятелка. Ами да за мен остана само хонорара и лъжата:-)

Мнооого дрога е това.

Лелеее - Благодаря за комлимента , но наистина съм притеснен - Ти ''Dir.bg'' , на обществено място ли го четеш бе Цвете - Това си е четиво за тоалетната !! Остави билетите и тичай при първия фелдшер за накакви лекаства , да овладеете инфекцията , че е сериозна !!!!

YCBM

направиха живота на хората да се свежда до търкане на билетчета и гледане на риалити шоута

Ей - Лотарията - Някой ще ми намаже ли гърба със едно билетче за 250 К , че това Слънце .....?!

А колко е взела в действителност?

мдаааа колко кока ще се пафне