Жана и още четирима ще изпълнят „Bones“ на „Евровизия”

Песента, с която ще участваме в 63-тото издание на „Евровизия”, е озаглавена „Bones“ и носи послание за истинските ценности в живота и безусловната любов

Обратно в новината

Коментари - Жана и още четирима ще изпълнят „Bones“ на „Евровизия” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какафония!!!

ташак

Толкова усилия и средства са хвърлени, за да се направи този клип, а не видях една българска дума. Да бяха турили поне долу лента със субтитри на българския превод. Все пак песента нали е българска. Не всеки е длъжен да знае английски език, а и да знае, пак ще повторя - след като песента е българска и ще представлява България, нека видим нещо българско поне в клипа.

Много е зле! Катастрофално е!

Кое е българското на тази песен,освен парите,които са дадени за нея

От време на време се чува нещо като удряне по тенекия, иначе песничката е супер.

известната песен - девоико, мари, хубава?

Великолепна песен - музика и текст, великолепно звучене, много навременна! Аплодисменти за създателите й и за изпълнителите!

Шилo

Няма мелодия бе! Освен това, не виждам как ще го пеят това на живо - ще е едно квичене. Последното място не ни мърда!

А за сценичното представяне Жана Люксембург ще лази по сцената вероятно.

Спрях да чета като стигнах до Жана Бергендорф, а се канех и да гледам парчето.

Браво, много е добре. Жана е страхотен глас, другите също са добри ! Това се търси на Евровизия, саунд, визия, въздействие ... емоция

Дует "Полиграфа" що го няма в сбирщината?

Апа на мене ми аресва!

Стига си писа сама положителни мнения, течението ти отвя магистралата докато блееш.

недовършена. В началото добре, но няма развитие и експресия. Няма кулминация, няма избухване, изригване, едно монотонно такова, каквото е в началото това е до края на песента. А и кое е българското в тази песен ??? Пеят предимно двамата британци, а българите са им беквокали, вкл. Жана Б. Срамота ! И това ще представлява България. Позор !

Kalin

Това е от типа песни които нямат никакъв шанс да бъдат забелязани на какъвто и да е форум.

Не можах да изслушам. Получих мигрена. Що за пародия?

Повече подхожда за опело...

Концепцията на клипа е неправилна, визирайки изборът на мрачните тонове с оглед форматът Евровизия.

Чий болен мозък измисли тая песен за костите? Да не говорим, че звучи като треторазредна румънска песньовка с обичайните от 10 години насам ефекти

ако обаче бъде пипната и доразработена от Митко Щерев. Само той може да я направи хит и то да звучи български !

Умряла работа... на половината им дайде да си дръпнат по една линия... Ако искате нещо от Евровизия ви трябват джендъри... Джордано би изтрепал рибата... Папи Ханс - също...

Пак някакви връзкари ще вземат -- от глупаците-данъкоплатци -- солидни суми като възнаграждение за бездарието си.

Личи си отдалеч читалищната самодейност. И защо на английски бе, ЗАЩО?

На мен пък ми харесва. Малко с тези кокалаци в текста звучи плашещо, ама няма да се шашкаме.

Каква силна заявка, какво послание от провалена млада жена, наркоманка и алкохоличка ? На "първо четене" мелодията с нищо не активира музикалните ми рецептори, докато на предишните участие в "Евровизия"-та , нашата песен те грабваше с благозвучие, ритъм и приятна визия на изпълнителя.

Тая песен няма да влезе във финала, може да спечели най малко гласове от всички други участници!

Тука трябва професионален и доказан композитор, майстор на хитове какъвто е Митко Щерев. Не знам защо не го канят никъде. Но ако пипне парчето, сигурен съм че ще стане брилянтно. Добре почва, но нататък е гола вода и така до края му.

На това му се вика "Изсмукано от пръстите"

За съжаление песента е меко написано слаба! Равна мелодия през цялото време; ужасен текст и прекалено много 'Autotune' водят до гръмовен провал в Португалия :(

На мен ми харесва.

на жана ѝ трябва брада и мустаци,ако иска да спечели в джендървизията 4!

Снощи гледах "Изкуството да пееш фалшиво" по телевизията. Чудесно филмче! Много ми хареса. Но се оказва, че и други са го гледали и са направили това клипче за интервизията. Нищо ново!

FuckTheEU

В статията си пише, това са истинските ценности в живота...

В клипът ще има ли кадри от Батак ?

FuckTheEU

Много обичам бездарна набедена за певица жена с визия на евтина уличница да ми пее за истинските ценности в живота...на английски...

Кое е българското в тая песен?

Мелодията хич не става, дори дразни и трудно се слуша, направо натоварва

Тъпотия и какафония на средно ниво! Като започнем от името на песента- "Кокаляци", минем през нескопосанта музика и лошият английски акцент на безсмисленият текст и завършим с визията на брадясали и некъпани зле натъкмени клошари може да се очаква да спечелим първото място. То Евровизията отдавна се е превърнала в политическа бутафория, където по правило търкалят музикални боклуци и пропаднали уроди, като Кончита Вурст!

Песента е хубава, но да я слушаш само по радиото. Тези изглеждат като група клошари - сабудили се из под моста и са излезнали да пеят. Те изглеждат ужасно. Какви са тези бради, прически ....... Това не е песен за победа. Това е песен да отбиеш номера.

В Beautiful mess кое беше българското ?

Какви истински ценности, бре - "любовта е черна дупка", това ли? Оставям алюзиите на вас!

Като си помисля,че навремето АББА спечелиха този конкурс и като гледам сегашните участници/че и победителите/,не съм оптимист за бъдещето ма този вид музика.

И защо пък трябва задължително да се първи ?

FuckTheEU

Според автора на статията, песента е за любовта и истинските ценности в живота.

Песента е много далеч от музикален шедьовър, обаче си е в стилистиката на Евровизия от последните години. Един значителен процент от песните в конкурса напоследък са точно такива, което си го обяснявам с това, че шведски композитори участват във всяка втора песен и явно това им е стилът. А иначе, дано да не се изложат с изпълнението на живо, защото ми звучи, че има доста autotune.

the mess