Коментари - Жарка като лято – Алекс Петканова по бански в слънчева Доминикана | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тая много се Е минала...там курви кокото щеш и При това МНОГО евтини и не са плоски кат нея. ще е чудо ако си заработи за обратния полет!

Кой се интересува от коне?

и не плувай по гръб че ще те помислят за акула

Още една ваксинирана малоумница.

Вие нормални ли сте? Държавата се тресе от политически скандали, а вие ни занимавате с подобни натрапници???!!!

Всичките тези са еднакви, едни и същи пози и чупки. Няма нищо интересно или оригинално, не виждам дори някакви дрехи или идеи за обличане от тези “инфлуенсъри” освен едни парцали които едвам им прикриват карантиите. И какво иска да покаже тази? Че е много хубава? Че е слаба като щека и това р някакъв идеал към, когото трябва са ве стремим?

опитва се да се направи на руса метла, може вече да е успяла.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Айде пак се почна като миналата година. Спрете! Писна ни от снимки как си гледа детето, как играе с него по плажовете нарамила на тръгване всичките му играчки. А чакай. Такива липсват, на мода е голият и гз.

гнусна, нечистоплътна п-4а.

На снимките: Робинзон и Петкан

Доминиканската Република (Доминикана е друга държава) е меката на евтиния секс туризъм. Там ходят социално слабите американци и европейци да задоволяват плътските си желания. Един минет е $5, вагинален секс е $10, а анален -$15, цяла нощ е $30-50, зависи от възрастта на простипутката. Тази пачавра Алекс ходи за да проституира.

Бил си ти в Америка на кукуво лято. Ако беше виждал "социално слаби американци" щеше да знаеш че те не ходят на почивка особено в чужбина. Токова нещо могат да си позволят само социално слабите Българи.

Доминиканската република е Доминикана! А ти си мислиш за Доминика!

Поне да беше без бански.

Отишла на гурбет?

Там освен да бере ананаси други няма.

Едно време им се дразнех на тия боклуци, а после осъзнах, че публикуват в собствените си страници, за което имат пълното право като всеки друг. Виновните всъщност са Дир-аджиите чекиджии, които ровят из чуждите профили за некоя гола цица..

Не е точно така. Тая, оная на босненеца и още 10-тина пачи си плащат за да ги "отразяват" по този начин, уж са откраднали нещо от профилите им... пък уж нищо не знаели...

С дрехи става поносина, но по бельо... да забрави

Нашите инфлуенсърки уж копират световните звезди , а-у-туй -онуй, а не могат да избягат от селския напън да си нашарят ноктетата с пластмасов гел , веднага лъсва ийст юръпа:))

От двамата грозници. Аз ходих и на Хавай,Доминикана,Домониканска република, Аруба,Фиджи и още и още Малдиви,Куала Лампур,Австралия а никъде не се обозначаваме. А съм значително по красива,по образована,по умна от тия двамата взети заедно. СТИГА ВЕЧЕ,ПИСНА НИ!

Хмм, съмявам се, ако беше вярно нямаше да се нервиш толко.

Рагуто е малко в повече. Стърчат едни ръбове и кокали на разни места. Иначе е симпатяга. Снимка 6/25 би трябвало да демонстрира интимност. Но позициите и на двете тела показват, че тези двамата никак не обичат да интимничат един с друг. Някаква роля играят тези за пред хората, но не са заедно, не са двойка.

Едно време слагаха табла със снимки "Нашата гордост" на входовете на предприятията с ударниците в труда. Сега предприятия няма и "Нашата гордост" е заменена с рубриката "Лайф" на Дир-а , в която ни запознават с различни разсъблечени мекици от т.н. хай-лайф не работещи нищо и препичащи онова си нещо по бански или без бански на екзотични далечни дестинации. Всичко е в крак с времето !

Но в крайна сметка ударница или мекица всички отиват да гният в 2та метра . Всичко е суета само хубавите моменти имат някаква стойност в този отрязък дали с работница или мекица ние избираме малко или много......

Разказвачите на приказки разказват една еротична, абе направо порнографска приказка за един частен самолет излетял от едно летище в една балканска страна. На борда на самолета имало няколко италиански комплексари и един български, о простете един балкански миндил, на който по време на полета направили такъв гангбанг, че миндила накрая едвам изпълзяла до врата на самолета, а дупето и било колкото суплото на самолета, силно зачервено и издавало звуци като двигател на кола, заредила гориво на бензиностанция на Марешки. п.п. Всякаква прилика с действителни лица или миндили е случайна.

Отишла на гурбет?

Може ли да спрете да ни занимавате с инфлуенсъри???? Дали не е по-логично да пишете за Виктория и Евровизия, вместо за плейметки, инфлуенсъри и всякакви подобни със съмнителна репутация????

Скоро не бях лъскал на нейни снимки.

Уф... Не че някой ме кара насила да ги гледам тия снимки, ама нищо хубаво не виждам в тях, Кокали се размахват насам-натам, премрежен поглед, разголена плът /да де, на плаж е/, поувиснала кожа. Ами не ми харесва

Както и да застане, изглежда добре

Много е красива.

Милата - да си "модел" и да имаш такова нехармонично и неженствено тяло, кокалесто и лишено от сексапил. Дано поне почивката им е приятна, но ако може по-малко снимки по бански ;)

тъкмо се чудех , какво става с тези бедни души , добре ли са , как я карат в тези смутни времена...

Да не забравяме още Кейт, Хари, Меган, Николетка ...

Коя е тази?? - жена ли е?

Абсолютен траверс! Няма милиграм женственост...

Тялото на тая няма грам фотогеничност.

са се тъпкали с големи църни змиорки