Коментари - Жега през януари: Преслава се наслаждава на екзотиката в Тайланд | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много просто момче си. Де билче. Добиче първосигнално. Но нямаш вина. Селянката от Мало Дряново живурка ли в гарсониерката. Дано не друса кючеци като на нашата сватба, че ще уплаши съседите

Гнусната проста противна селянка и цървула до нея с джапанки през пръстта мн се.кси

Кое е това индийско семейство ?

Погледни в огледалото и ще видиш черният цвят.

Остави го този психопат отгоре. Най-много да каже, че се пише”черния” цвят, а иначе това да погледне в огледалото е правилно. Ще види само черно.

Ми мязат му на индийци. Що, бе на теб да не ти мязат на арийци? Хахах

Гледам в огледалото и нищо черно не виждам. Сорррри.

Гледала съм те, даже не и в огледалото, а на живо. Много си цър на, пъс на и общо взето ман го на п-та степен.

Снимката с омара е ужасна...:( Предполагам, че си мисли, че е много интересна и оригинална...

И кое му е ужасното на снимката с омара ? Ял ли си някога омар ? Или пак модерните либерастки лигни ? Все вегетарианци се изкарвате, пък аз не познавам нито един.

Първо си груб/а, второ си ограничен/а, но явно толкова са ти възможностите, което подсказва, че явно си част от тази аудитория, за която е предназначена снимката. Всеки има право да си изрази мнението и злостните коментари не го правят по-малко валидно. Хайде със здраве!

Твоят коментар по-малко зъл ли е? Мисля, че напротив. Но под повърхността се крие нещо много дълбоко. Възпитанието ти клони към кръглата нула, а може и да е с отрицателни стойности

Нищо не й е ужасно на снимката. Жената се радва на нещо. Де да могат и други да намерят поне едно нещо, на което да се зарадват в живота! Или хоби също не е зле, но някои са пълни кукувци

там да стоят , не ни е притрябвала тая миризлива селянка , и тоя мутрафон до нея също

До Преслава и подобни.....Момичета вида продава и е важен за вас, но при вас той лъха- на вулгарност, на простотия, на пошлост , на гнусност и т.н до безкрай....

Ей кучко, защо ми открадна носа?! Връщай се в наше село! Къде си тръгнала да си развяваш сливата червива?!

Детенцето изглежда не може да скрие корените на ромските си родители - дано не почнат да го избелват и силиконират от детската градина

Мечтата на всяка певачица - да сгъне краче с маркова маратонка и до нея да има обезкосмен мъж в стойка "пикаеща крава" и гледащ лошо.

обезкосмен да се чете плешив

заради маратонката сигурно е взела 1000-1500 лв и е избила една част от почивката

Преслава беше по-хубава преди пластичната операция. Сега е като всички други силиконови жени.

Се почива. Блазе й на Преслава.

Хлапето много черно, бая мангалесто. Досущ като индийче. Щяха да се избият за безценните гени на таткото...хахаха

А кат го фане слънцето хептен.

Не знам от какъв етнически произход е въпросната Преслава ,но детенцето адски личи на чааве.

Само по стойката и позата на крачето може да ги познаеш.

Детето на Преслава има чертите на майка си отпреди пластичната операция. Ся ко праим /сега какво ще правим/??

Дано не го оперират, горкичкото! То не е виновно!

СМРАД

узаконете проституцията ! Проститутката и сводника отидоха на командировка... А даньци ще платят ли ? колко е тарифата на силиконовата курва ?

Аман от вируси и проститутки

Дано се научи там да изстрелва топчета пинпонг със ... съответния орган :) Иначе ... халал да й е. И дано да се прибере на собствен ход а не с правителствения спартан :)

Кой се интересува къде е тази чалгарка,а дир-а ни обяснява с подробности като на малоумници как е облечена тая и какви са цветовете и. Може и да са прави- чалгарската е платила да пишат за нея ,а и тия дЖурналя трябва да ядат. Но вижте как е облечена селянката. Та -където и да иде,каквото и да яде си остава проста чалгарка ИНЖЕНЕРКА ИЛИ ЛЕКАР -не и знам образованието.

Всичките пари на света и всичките пластични хирурзи не могат да скрият какъв е ефектът от курварлъка и проституцията дългосрочно. Ако младите момичета, които се опитват да подражават на тези "успели" представителки на женският пол имат повече от една гънка в мозъка, ще се сетят за какво идва реч. Парите имат смисъл и водят до хармония само когато са в следствие на честен труд. Тия всичките певачки са си неофициално проститутки, едно време кака Преслива и цепеха задника по двама трима в Син Сити ВИП стаичката. Надрусана като говедо и щастлива, че ще прибере пачките същата вееше циците като знаме. Естествено, че ще иска да си смени лицето. Когато човек се мрази иска да не се вижда повече.

Ами да. След като през тези 30 години народът се опростачи толкова, че да дава пари за да слуша този кич, наречен чалга, сега тези простаци и простакеси ще се летят от далечните дестинации.

Опростачените продължават да им се възхищават......, а и техните деца им подражават !

В дни като днешния, когато зимата реши да прояви прочутия си суров характер, подсещайки ни, че независимо от доскорошните необичайно високи за сезона температури, януари все пак си остава неин верен поданик, един "редактор" се рови в инстаграмите на хората и пише статии за тях, с надеждата да изкара някой лев.

НА мен ми прилича на друг чоек с този нос... Няма предишният си чар, сега е порсто още една от много, пластмасови "миски"

Много ни е важна тази информация, нямаше да можем да спим, Другото е по - интересно , колко данъци са платени за приходите които са направени? Също така и на бащата на детето й, колко ? НЕ може НАП да си крие главата в торбата и да не иска обяснение!

колко трябва да са нисши духом нашите чалгаркии плймейткш да се снимат с софрата...а снимката с омара е ужасна

ПОПРАЛНИЦА ....

Поздрави за тази прелестна, изключително надарена, преуспяла и крайно интелигентна жена ! Ех, как ми се иска да врътна един кючек под нотите на нейната божествена музика !

Жега през януари, обаче тя с огромни маратонки и чорапи! Иначе с къси шорти и ефирно шалче.....Е не го разбирам! Спарена работа.

татуиран и силикпнка се изнесоха в най-големия пик на ковид вълната.Ефтинджос хотели за пияни руснаци и прости балкаци. И после ни влачат тук разни зарази!