17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, кой ходи на кино в тия дни ? Иначе филма не знам дали става, но заради Гал ще го гледам :)

Абсолютно. Киното умря, да живее стриимингът!

Според статията китайците още ходят на кино.

Пуснете го в България да спечели още 20+30 хиляди долара. Изобщо.

с едно кръстосване на краката може да спечели много повече. Защо й трябваше да се набутва в такава боза при тези данни? Да има още някой да каже нещо за израелтянките? Така си и мислех. Много поздрави и от Ищар, Бар Рафаели и кралица Амидала!

Ако тея от Холивуд разчитаха на България, отдавна да са си направили групово сепуко.

Прав си, много секси жена

Странно защо тоя ковид удря и по феминизма ...

Да се чудиш как така народът не е ентусиазиран да се блъска да гледа овластени, силни, независими жени.

На теб като ти е малка пишката...така е...

О, чудо! Ако не се бяха туткали, и пуснали филма миналата година щеше да изкара както обикновено.

Много си тъп, пич. Всяка година излизат сходен брой големи филми, по план и график. Този винаги е бил предвиден за 2020-та. Ти, като си знаел бъдещето, приключи ли с всички твои планове в живота до 2019-та?

Ако ми платят ще гледам тази боза,а при по висок финансов стимул-дори бих гледал и Бързи и яростни и Отмъстителите.Какво ли не прави човек по време на криза.

Кината са затворени от март. Какви приходи какви пет лева. Пък и супер геройте се изтъркаха

Споко има още време, след планираните финансови промени от Ехлита, фонд "назаначаване на жени въпреки липсата на професионални качества" ще загине тотално. След две три години в тая мизерия, всички феминистично настроени жени, които не приличат на мъже в тялото и главата ще открият, че всъщност нещата които са им липсвали са много прости и обикновени.

Тази еврейка ми мяза на бита с мокър парцал през муцуната. Все едно я е блъснал влака "Синия Дунав", който не пътува от 30-тина лета. Толкова е грозна, че би се самоубила. Но пък виждам, че тук има фенове, които като нея са грозновати екземпляри и се превъзнасят. Единственото хубаво е, че не се е тунингована, което наистина е рядкост в днешно време и заслужава уважение!

Пандемията в случая няма нищо общо. От няколко години насам, единственото което студията в Холивуд бълват са екранизации на анимационни филми и комикси за подрастващи. Тъпо и безидейно. На хората просто вече им писна да гледат филми за “супергерой” - много CGI, посредствена актьорска игра и никаква художествена стойност. С една дума - тъпо!

Ами може би на всички извън САЩ вече им идва в повече втори филм-пропаганда на феминизма, режисиран от жена, в главната роля жена, която играе абсолютно измислен и поръчков образ на супергероиня и която има за единствена цел да натупа "лошите" мъже. То е ясно, че всички филми за супергерои са бози, ама този е няколко нива по-зле. Че и печалба очаквали да направят :)

Много лошо значи, че не дойдоха да ми проверят размера на пишката преди да си направят филма. Явно чак целият китайски народ е силно заинтересуван от въпросния размер.

Ми май във филма се бъзикат с Тръмп, на умряло куче нож вадят, кой ще иска да гледа това....

ходят, щото се справиха с вируса.

Аз ще изчакам версията на порнхъб.