Жената, която носи една и съща рокля 20 години

Тя не си купува нови дрехи, смятайки, че изборът ѝ помага на екологията на планетата и на портфейла ѝ

Обратно в новината

Коментари - Жената, която носи една и съща рокля 20 години | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

откачалка!!!!

И аз имам доста дрехи от преди 20 години и си ги нося с удоволствие. Е, като се позахабят или скъсат, трябеа да се разделим, но иначе не виждам смисъл все ново да се купува

Ако през 1997 год.когато си е купила роклята е била на 17гидини значе е родена през 1980год. Значи сега 2020 год.трябва да е на 40 а не на 38 години както се пише в статията!?

Продава се булчинска рокля! Носена е само веднъж, по погрешка.

Браво ! То е добре и в предбрачните договори да има клауза - "Сключеният брак се счита за действителен, докато жената може да влезе в сватбената си рокля." :)

Напълно съм съгласна вайсъ-върса и за мъжете.

++++++++++ :)

Тази рокля да не е то ламарина да издържи толкова време....

Дано да я е прала, че...

Аз това , което разбрах е, че статията е от преди 2 или 3 години години, ама пуст мързел ... Иначе да е вижа и здрава. И внуците да я видят в нея.

Бе най-добре да ходи чисто гола! Така ще помогне още повече за екологията! Ябадабадууу!

С тези втори употреби в България мислите ли, че няма дрехи на толкова години? Ако човек си пази чисти дрехите, ако са с универсален модел и ако не се е променил физически...защо не?

Тази "лейди" не е изключение. Сума ти дрехи в гардероба ми са отпреди 20-тина години и изглеждат перфектно, особено костюмите ми от чиста австралийска вълна (английски плат), минали един път на хим. чистене! Особено впечатляващ е един скиорски пуловер от 70-те години, българско производство, в идеално състояние, който мога да обличам без никакви проблеми (теглото ми оттогава се е увеличило само с 4 кг. от 76 на 80 кг.).

Откачалка!!!!!

За жена, скрила само 2 години, е простено. Много скриват по повече от 10, все са на 25 години.

Материалите за дрехите тогава бяха много качествени.

Аз моят сватбен костюм го продадох на битака 1 месец след сватбата. Хванах с ръце проблема и го заведох до битака. Беше лето господне 1988. Дали са правени и други грешки с него незнам, но явно е било предчувствие....продажбата от моя страна.

...и мъжа в сватбения си костюм...

cwetence

Родена е 81 ;)

Голяма новина! Че коя жена Бг няма 20 год.рокля или костюм. Ние може и 30 да ги носим и са като нови! Или на село като ида може сложа куртката на дядо/лека му пръст/ или галошите, не са мръднали и са удобни и практични! Що не пишете за българина, че много си пазят дрехите. Обадете ми се, че и снимков материал може приложите, че да е нали и достоверно, а не некоя си казала...

Ала - бала ... просто е стисната и не и се дават пари за дрехи.

Браво на жената! Така трябва. И за съм взела подобно решение. Установих, че имам прекалено много дрехи и престанах да купувам нови, освен в крайна нужда, 1-2- пъти в годината на сезонна разпродажба, или 2ра употреба. Освен това разпродавам някои дрехи и обувки. А и винаги съм дарявала ненужното при подредба на гардеробите. Доставя ми истинско удоволствие да знам, че се грижа и аз мъничко за планетата ни. Дъщерите ми правят същото. Ние не сме в България, но съм сигурна, че много хора и тук правят и могат да правят същото. Освен това не използваме найлонови торбички от доста време вече. И рециклираме всичко почти.

vseki lud s nomera si.

Аз съм на 30 и вчера бях с една блуза на 15г. Пазя си и някои футболни тениски на над 20г, но не ми стават за съжеление.

Не се карайте, Бракът се счита за действителен, само докато мъжът може да влиза в жената. Когато спре да влиза, чак тогава жената започва да се променя телесно - доказано!