17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обратно към родово-общинния строй, а?

Сладурани!

Само да ви кажа, това нещо не само горе, но и там долу не е жена.

какво по-хубаво от това, да си естествен(а)

Като споделяте факти и препрадки, вижте и реакциите след снимките и тогава рещете да правите сензация с пошлото и грозното! Като някой скача от моста да се самоубие- Вие ще се опитате да го предотвратите или ще скочите и Вие, та да ви няма?! Та, това са социалните медии- реклама на индивиди за психодиспансейр и най-лощото е, че от реклами като тази статия, Жие ги правите известни, а децата се лъжат и объркват кое е красиви и кое не, кое е изящно и достойно за подражание и кое не. Та, Вашата 'сензация' директно помага за объркване на сегашната младеж! Не Ви прави чест!

Проклети и гнусни

Имаше една такава сцена с Чарли Чаплин. Девойката с Брадата беше сензация в един цирк. Брадата, естествено, беше изкуствена, но от там е великата реплика на Чарли "Без брада сте по-красива". Та и аз като Чарли, като един най-обикновен "прав" мъж, който много обича жени, не обичам окосмяването. Никъде. Нехигиенично е, трудно се поддържа и страшно ме дразни по време на секс. Просто не знам как изкарах 90-те на миналия век, където беше модерно дамите да са бурни храсталаци навсякъде. Окосмяването е имало смисъл в по-древните времена, когато на къпането се е гладало като на вреда (в средновековието се е считало, че миенето на гениталиите с вода води до безплодие при дамите). Окосмяването тогава е спирало замърсяванията (поне по-грубите). В момента, когато взимаме душ преди да отидем и след като се върнем от работа, от него няма никакъв смисъл. Естетически... не мисля, че има нещо по-възбуждащо от обезкосмена женска теменужка. Поне за мен. Затова и ценя всяка секунда, която жените прекарват в грижа за тялото си. Знам, че не е лесно :). Продължавайте да ни радвате така, мили дами.

Luna0102

Пред женските тоалетни като че има закон винаги да се чака, каката от снимката няма такива проблеми.

Историята показва, че както има мъже без бради, така има и жени с бради и окосмяване. Това че в съвремието окосмяването се премахва по културни причини нищо не означава.

Аааааааа.... Тея вие си ги таковайте, като ви харесва...

И без това голяма част от жените имат мустачки. Къде по-нежни и загадъчни, къде по-юнашки засукани.

Гръмни пушко та ме убий.. Ке си садера ризата и ке се маана от тоз живот Не мога вече, това преля чашата

Модата е промиване на мозъци и манипулация. Ако някоя "звизда инфлуецър" се снима с лайно на главата съм сигурен че всички овце ще тръгнат по улицата по същия начин. Само да са тренди и да са "оникални". Другата причина за тия простотии е налагането на джендъризма и омешването на половете което е свързано с либерастите!

С тая тенденция скоро ще ги търсиш по обява и с парична награда тия без космите

Бъди себе си!

"Вие няма да повярвате, но ще дойде време, когато мъжете ще носят обици и ще си слагат забрадки и ленти на косите. Те ще започнат да приличат на жени, а жените - на мъже. Светът ще се побърква. Но няма как - и това ще трябва да се изживее..."

След тези снимки, ме напъва едно единствено желание, да скоча през терасата! Само да си намеря ключовете, че като скоча през терасата, не ми се катери обратно та да си влезна през вратнята!

Luna0102

Мъжете отдавна носят обеци и забрадки, не всички, но много от тях. Проблема не е в обеците или забрадките, а когато имат по-голям набор червила и обувки на високи токове в къщи от жените.

Цената има хормонално заболяване. Предполагам си внимавал в час по биология, но окосмяването се определя от хормоните - жените има по-малко косми от мъжете. Това не означава, че жените нямат косми - имат навсякъде, просто по-малко. От друга страна окосмяването е също генетично определено - примерно индианците, както и голяма част от азиатците мъже, имат много малко лицево окосмяване, а арабите - много гъсто - това е т.нар. естествен подбор, който се предава генетично в поколенията.... Нито арабите са повече мъже, нито индианците са по-малко мъже - не виждам никаква да се приема , че жените нямат никакви косми никъде - просто като критерий за красота е възприето да нямат и те ги махат. А преди 2 века в Иран, за да е красива една жена е трябвало да има юнашки мустаци и брада... Така че теорията ти изобщо нямада проработи - космите не са критерий за самоопределянето.

Сакън, не скачай, ще ти дойда на крака да те утеша само и само не прави глупости

Късно е, намерих си ключовете и скочих. Току що се качих обратно на първия етаж.

Пълни глупости! Това са хормонални проблеми и заболявания! Жените нямат косми по лицето!!!

Нямам никаква брада, никакви мустачки, веждите ми са малки без да ги скубя, по ръцете ми също няма косми. Не съм руса а с светло кестенява коса. Това с космите са явно някакви заболявания... Много е грозно. Искат да унищожат жените. Искат да ни приравнят на измислените трети, пети и осми пол.

Потърсете в гугъл 11 септември 2020 Senate Bill No. 145 вижте за какво се пробутват закони. Замислете се за пицагейт скандала, след това се сетете за новия филм на нетфликс cuties, за какво става въпрос. Лека полека се опитват да изкарат жените уроди а децата сексуални обекти. За преливане на кръв ли е, за наркотик ли е не знам.

Няма по-голяма гадост

По-далеч от запада, за да се гарантира оцеляването на бъгларската цивилизация !!!!

отвратен си от нещо, което е естествено?

"Жените нямат косми по лицето" - най-голямата глупост, която бях чела.

Ебати сайта за извратеняци !!!

jingiby

Алоу, редакцията на ДИР-а, тука не е отделение на психиатрична клиника...

Да си слагат такива клакьорки в предизборната кампания.

ни го пробутват за "нова нормалност", както и ходенето с маски.

И кой ша ги шмуля тия космати дзверове?

По- хубаво е да си изрод, тогава ставаш интернет сензация.

Ей гнусляци, никога няма да отварям повече скапания ви сайт. Кви са гия гнусотии бе!

Изключваме веждите и мъха - тая брада започва да никне след критическата заради хормонален дисбаланс.

Цвета ТКП да излезе с такава брада и мустаци на трибуната на парламента като истинска либералка!

Предлагам Бойкот на Дир.бг. Не отваряме тъпия им сайт, намляват им приходите от реклами и фалират. Това е нашия вот, нашия глас, нашия избор. Избор който не включва дир.бг

Да имаш брада до пояс е естествено?

Повръща ми се от видяното, още повече някой да го пропагандира.

Си бръснеш шунд.та, нали ? - иначе ще ти пресъхне от липса на еане. И мишниците ? - или не ? - ако е второто си бахти гнусарката. То и да се.ем е естествено, но не го правим на улицата.

Здравей, колежке !

Къпеш ли се или си ходиш "естествена" ?

Ако не бях женен, очите ми щяха да те съзерцават и да ти се наслаждават. Бог да опази женската красота неподправена от силите на злото, от ОЧЗ (организация на чудовищата и злодеите)

Абе ако искат и метли в дупетата да си заврат, само мен да не ми казват аз какво ще харесвам от тук нататък.

Тази на снимката, ако си сложи едни очила с черни рамки и ще е досущ като Десислава Атанасова!

На това се възмущавате, а не ви пука че един лъжлив, циничен, крадлив и необразован мутро-пожарникар ви прави на маймуни вече повече от 10 години!

Психично болни отрепки.

Всичко Ненормално ,Отвратително,Нехуманно и Изродско ...е подкрепян,пазено със закони и налагано в Западните общества и държави !? Няма изключения ! Запада Умира в липса на морал и поквара! Опитва да завлече и нас..

друга бира