Жените оставали самотни заради сайтовете за запознанства

Повечето жени остават самотни заради сайтовете за запознанства

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Възможността да се избира между многобройни партньорки позволява на мъжете да отлагат максимално изграждането на сериозни отношения, което им позволява да се срещат с няколко дами едновременно." НООО...Ситуацията още повече се усложнява, защото тези типове експериментират и с мъже.

От цялата работа в статията разбирам, че пак мъжете сме виновни.

Че то жена някога за нещо била ли е виновна?

Най-важно е да има радост около ципа.

да живей интернета.

Аз от кога говоря че от семейният живот имат сметка само жените! Брака е измеслен от Шумерите да решат един проблем: След като мъжа се спомине, на кого да идат добитъка и колибата? Много излизали и казвали "на мене, защото аз съм неговото дете" ама е нямало как да се докаже. За това великите мъдреци в Шумер казали "Който заплоди някоя жена, нека покани всички ни да я видим, за да знаем че децата от нея ще наследят добитъка и колибата" С времето това се казвало Сватба а последствията Брак. Днешно време - ако си мъж и нямаш какво да оставиш - няма смисъл от семейство (при положение че можеш да си намираш компания). Ако си се замогнал и има какво да оставиш и не искаш да иде при случайни хора, тогаз вече можеш да мислиш за семейство. В природата няма бракове, което означава че не са необходими.

логично е, приятните и образовани шофьори на ауди и бмв са много малко и при днешната информираност много бързо ги улавят и за другите не остава

По-скоро имаш предвид мазните и чеснови селски дебили с 20-годишните трошки, които са най-лесни за манипулиране от "жените" поради липсата на мозък?

Каква е тази всеобща мания да се предлагаш като най-долнопробна такава? И какво разбирате под самотни? Недокакво? А книгите, учението, напредъка, кариерата, успеха? Там с джуки и чалга не дават.