Златното момиче Християна Тодорова: една година красива и щастлива любов

Бившата състезателка по художествена гимнастика отбеляза първата годишнина от връзката си с Димитър Кузманов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com

Като почнат едни излияния в соц. мрежите, си е.ало мамата

Каква обида за истинските златни момичета на Нешка Робева! Девойката има успехи, но не може да бъде определена така!

Хубави млади хора. Харесват ми. Публикувайте повече такива. Делата им говорят за тях.

Този младеж може и много по-добре! (В смисъл по-свестна девойка). Отделно това с единичката и показването в Инстаграм е толкова просташко. За Християна-по лично впечатления куха,дебела и позьорка! Но...коя съм аз жалка беднячка и неудачничка!

е да става кифла, след една година още по-голяма кифла, а ма.. то си е нормално по нашите ширини :)

Ето, че в дир-а можело да има статии не само за плейметки! Браво! Към Християна, имам следните съвети: 1. Много хубава двойка сте. Димитър те гледа като влюбен тинейджър. Видно е, че той е по-влюбеният от двамата. Но винаги в една връзка единият е по-захласнат от другия, нормално. Гледай да задържиш този поглед към себе си и се постарай, понеже той не е вечен, а Митко е атрактивно момче във всички аспекти! 2. Продължавайте да давате на подрастващите добър пример, че може да има чиста любов, която не се крепи само на мускулите и нелегалните пари на мъжа и на силикона на жената и че истинска любов все още има! 3. Подтиквайте чрез социалните си мрежи хората да спортуват, да се грижат за себе си и да следват мечтите си, полагайки труд за тях! Вие сте ясен пример за това. 4. Единственто негативно, което искам да споделя са устните на Християна. Беше много по-красива без тях, сега говорейки още повече се засилва това усещане за почти фъфлене, а и с тях изглежда по-едра в лице. Надявам се е хиалурон и е обратимо. 5. Пожелавам ви един ден да имате и правнуци заедно! Имате всички предпоставки!

а за мико нещо немаш ли? карай наред, де! ;) за устните - 100% подкрепа.

И за Мико имам: 1. Хубаво е в една връзка и най-вече вкъщи жената да командва, интегинтните мъже го знаят и изпълняват, той също доколкото виждам. Но навън, пред хората една жена иска мъжът й да е малко по-изявен, да я защити, да е с по-високо самочувствие. Там трябва да поработи малко. 2. В професионален план да спре да говори винаги за Григор Димитров като за божество. Мико не е по-малко талантлив, а и да е трябва, да има по-голямо самочувствие. 3.

3. Мико е супер момче, във всеки аспект. Такива вече са рядкост.

по миковата т. 2 имам някои обструкции: напротив! трябва да е скромен и здраво стъпил на земята, както и да млати наред всички на корта, докато им обяснява искрено как са велики и доста по-добри от него ;)

Е така изглеждат платените коментари.

Така е, в една връзка винаги единият обича повече. Обикновено връзки, в които мъжът обича повече са по-успешни. Нищо чудно да остареят заедно. Пожелавам им го.

Не издържа и си наду джуките! И заприлича на ... А сега под маската, кой ще ги види а?

Отлично съчетание на интелект.

когато разбереш, че някой не просто иска да си легне с теб, а е влюбен и ти си всичко за него - чувството е разтърсващо и ти порастват криле. запазете възможно най-дълго този момент, хора! обичайте се!