17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Супер място, много евтино в момента.

Младата преработила се пенсионерка с високата незаработена пенсич защо да не обикаля света:(((((((

Като и видях набъбналата снага направо се учудих как е карала на ''едно яйце'':((((((

Тая нещо са я пообъркали.

Много добро гадже със супер гърди, само да им се радва човек.

Тя бая са е поолабила

Защо ни занимавате с този силиконов кифлундер?

Дядо Йоцо, къде видя силикон? Или коментираш статията за герито на грешното място?

Златното момиче, ако не спре да набива, скоро ще заприлича на някоя разглезена американка, от която преливат тлъстини.

Колкото и да набива, ти винаги ще я водиш с едно 100кг отгоре! Честито :)

Най-симпатичната като характер и най-красивата от ВСИЧКИ златни момичета!! Тя не е златна! Тя е платинено космически красива!! Да е жива и най вече здрава и да и се осъществят всичките й желания! Нека мечтите й станат действителност, а действителността по-прекрасна от мечтите!!

Ей, братлето сега си има какво да мачка, много прилично се е заоблила.

Браво на момето, арно е!

Обаче, като се плюе по пернишкия крокодил, и "чипоносата" баба Яга... и тям подобни недоразумения, българинът бил "хейтър", раиш ли. Не бил пУзитивен.

Вълшебно същество. Надарено отвсякъде. Господ да го пази. Че днешния свят...

Много се е разцицорила напоследък хахах

Много готина, поздрави от фен клуба на бг златните момичета в Канада. Обичаме ви !!!!!!!

Според мен тоя тъпанарски спорт " художествена гимнастика" трябва да бъде забранен... Залудо някви моми се трепят без АБСОЛЮТНО никой да не се интересува от тях. После почват некви приказки - кви усилия , кви лишения , кви ала бала.... После пък стават "златни" и почват да бълвоча по сайтчетата... Били хайлайф..... Християна Тодорова я знаят роднините и десет приятелки от Фейса..... За големите спортни успехи пред 1000 човека публика НЕМА въобще и да говоря..

А според мен трябва да се хвърлиш отнекъде! Да не се мъчиш, не за друго :)

Защо аз ? Аз на някого да досаждам по телевизията и сайтовете с глупавите си почивки ?

Не, досаждаш с малоумни хейтърски коментарчета. А социалистическия чук си го забий в главата, барем ти влезе малко акъл у хейтърската тиква :)

Соц чука,и аз не харесвам чалга и рап,но има хора,които ги харесват,и те съществуват.Това,че за теб художествената гимнастика е празна работа,не важи за всички.

Искам и язе на Ибали....

Постигнала е много, но с много труд! Супер си !!!!!

Браво красива, с огромни постижения, гордост за България! Дано има повече като нея, повдига ми се от тая силиконова чалга в Б Г, която освен с пластични операции и секс с друго не е известна.

Възмутена съм! Втори ден нищо за Наум!!! върна ли се от Германия, как е племенницата му, какво става с наръчникът му по фитнес - продава ли се, приятелката му как е?? Толкова неща ме интересуват и с трепет влизам в сайта. Християна е прекрасна - мила, свежа, усмихната. Да бъде здрава!!!

Ти остави другото, ами вече стана следобед, а още не знаем с какво е облечена днес Меган! С какъв цвят рокля е!?

Luna0102

Разбирам я девойката- и на мен ми се хапва, ама удрям спирачката, щото няма да мога да мина през вратата ако си угаждам често. На първата снимка изглежда пищна (лошо няма), на снимката в лодката с черният панталон се вижда че и е време и тя да удари спирачката. Но пък нейна си работа, ако си се харесва така да си хапва.

Luna0102

Разбирам я девойката- и на мен ми се хапва, ама удрям спирачката, щото няма да мога да мина през вратата ако си угаждам често. На първата снимка изглежда пищна (лошо няма), на снимката в лодката с черният панталон се вижда че и е време и тя да удари спирачката. Но пък нейна си работа, ако си се харесва така да си хапва.

Ееее, човек след толкова лишения в името на олимпийски постежения заслужава да разпусне с радост. Сега може вече да се наслаждава на живота.

Ама тя е станала истинска тлъстошарка!

Не бе - ти си си главотлъста.

Харно е момето ! Бих я илющил като гладна коза джанка ! Само едно нещо не ми дава покой: как се прави яйце на грил ? Първо чупиш ли го ? Аз като направя така и тече. Ще да е било друг вид яйце някакво ... художествено ...

Много си прст, Жоре. Първо - виж на кое сега му викат грил - то е нещо като два оребрени тигана с реотани. Някои му викат грил преса, някои сандвич преса или тост преса. Та там яйце се прави на грил като стой та гледай...

Перфектна ееее! Стига вече с тея ходещи скелети по улиците, те тва е жена! Писна ми от дрънчащи кокаляци, дето ги разнася вятъра по улиците :)

Прекрасна! Външност, характер, майсторство - от всичко по много!

Доста е наваксала ... Отвсякъде

Е какво, пооправило се е момето!

страшна парска... как пък дори Илияна Раева на 50+ след 2 деца изглежда в доста по-добра форма.

г-жо Раева Вие ли сте :-))))

Само питам: Защо за Християна може коментари, а за "особено важната" Мари-Константин не може?

Платена новина, затова. Рекламка, но не могат да носят на коментари.

Супер си е мадамата бе смотаняци.

Каквото било - било.

Красива е, но се е запуснала. На 24 години, а гърдите и увиснали до пъпа. Не прилича на младо момиче.

Нормално е като са толкова големи да висят надолу красиво,а не като пластмасовите да щръкнат нагоре заради потплънките.

Увиснали??? Това им се викат ненки, браво, машалаааа.

На това се казва естествени ,хубави гърди.Какво искаш изкуствени,стърчащи топки отпред,които не помръдват.Жена съм,но според мен,това е хубавото,а не силикона.

Разбираш от хубаво.

Ние шоколада само го... мляс-мляс-мляс-мляс..:)))

Много красиво и сладко момиче. И много скромно се държи, поне засега. След всичко което е изтърпяла и постигнала заслужава свободата да избира какво да си похапва. И внимавайте какво говорите за нея, защото това е български световен и олимпийски шампион! Човек доказвал, че е най-добър в СВЕТА в своята област. А вие какво сте постигнали в живота си?

Всъщност нито е олимпийска, нито е световна шампионка :)

Наистина не е олимпийска шампионка, но е световна от Монпелие 2011 и Измир 2014 ( и то в многобоя).

Признавам, "олимпийски" го добавих малко емоционално, но за световна шампионка като част от ансамбъла е вярно, въпреки че не разбирам от художествена гимнастика. Важното е, че хората и Вие сте разбрали смисъла на изказването ми. Това момиче е постигнало много, кои сме ние че да го съдим!?

Носител на бронзов медал от олимпиадата в Рио/ което не е малко/,все пак не значи олимпийски Шампион!

Хубаво е момето, дори малко закръглена, а то иначе на кокал удряш. Само да не харчи гласуваната месечна заплата само за ядене, а да се хване и нещо да работи.

Момата отлепя със 150 за две секунди. Говоря за скоростомера на кантара. След глад и недоимък следва яко набиране на критична маса. Така е в животот.

Наддала е доста. Започнала е да става леко пухкава. Да не се ошимби, че повече никой няма да я води чак на Бали, Созопол най-много. Как е зяпнала подноса, ше го изяде барабар с чиниите.

Станала е медената питка .

От тези убийствени режими още от времето на Нешка ,момичетата получават проблеми с метаболизма и нормалното развитие затова и Християна за броени дни понатрупа килограми като се оттегли ,въпреки ,че изглежда прекрасно за жалост на харесващите щеки .

След въздържанието свинско плюскане. После метаболизма бил крив. От въздуха дебелеят.

Хуя

Какво ни интересува тая цоцолана? Я бързо за Наум

Много арна жена̀! Лепа!

Божкеее! Едно яйце на грил за цял ден. С тази храна на дивана да лежа няма да ми стигне, а какво остава да тренирам по 7-8 часа?!

Супер сладко кюфтенце, а и с тези хубави очиии...

Ой, на дяда..!

100 кила ракия давам само да те притежавам, О, Християнче Тодорова!

Охх 200 ше ги дам, ох аман аман....