17-11-2017 20-11-2018

Коментари

A циците от пилатес ли и пораснаха?

Щастливо обвързаните жени не постват голи снимки по цици. Публикуването на такива снимки е сигнал за силно изразени комплекси и неконтролиран нарцисизъм. Статийката звучи като обява на междуселски пазар за едър и дребен добитък.

Важното е да се снима. И да се публикува. Да демонстрира стоката. За да може да я продаде.

точна е .. не взема много

А защо е качила 13 кг и е стигнала до последна спирка "Пилатес"?

Между чекненето да започнеш и трите тома на двете книги Винету! "Методът Четене те учи как да контролираш изразяването си, вместо то да му бъдеш роб",

Учителя е греещо Слънце на Небосклона на посредствеността. Вчера Учителя(Кауна) отново заблестя, подобно гимнастичката, с недостижими и неповторими словосъчетания от Болницата.

От диетата, гледам, че главата много й се е издължила, на снимката по червено бельо. Инак екстра си е момата, здрава, зафатна, не е някой анорексичен, анемичен чируз, дето има сили колкото да си лакира ноктите и да се разкрачи или надупи.

Що бе ти картофи ли имаш за копане, че ти трябва яка? Това ако е чируз пази боже! Жената си има 10 кила за сваляне и правилно се е насочила.

Пише се чирОз бе, хора!

"наскоро се похвали с нова фигура, успявайки да свали повече от десет килограма от теглото си" А пусна ли водата след тях!

Може да го контролира и с метода куратес. Три пъти на ден, доказано от Ванката!

вервай ми - прави го . обикновено гимнастичките си избират борци , но не е задължително