Зоопаркът в Бристол затваря след 186 години работа

Пандемията принудила управата да продаде мястото, хората ще се сбогуват с животните на специални събития

Обратно в новината

Коментари - Зоопаркът в Бристол затваря след 186 години работа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото и да ни е тъжно зоопарковете също остаряват. Ако преди век се е смятало за нормално да се държи един слон в 50 квадрата помещение, сега това се смята за недопустимо. Предполагам, че причината не са толкова ниските приходи, колкото, че ако се продаде стария зоопарк на превъзходната си локация, с парите ще може да се направи нещо много по-голямо и много по вписващо се в съвременното разбиране за зоопарк - място, където животните се развиват, а хората се запознават с тях и техния живот.

Яко зоопаркче беше, ходили сме. Но от друга страна, не съм много за държането на животни в плен ... А за имота - да, много е скъп, защото се намира в най-хубави квартал в града - Клифтън ...

София ленд -втора фаза.

Колко важна новина! Направо мир не ми дава… Така се почва - първо зоопарка в Бристол, след време и Бълингамския дворец. Каква загуба за човечеството е зоопарка в Бристол. Ама дайте да дадем пари да го спасим за бъдещите поколения. Ма те нов щяли да правят - ай ай ай!, това е трагедия!

Какъв е смисълът да продадеш земята на стария, за да отвориш нов след 3 години? Очевидно става въпрос за апетити към недвижимия имот, а не толкова отрицателен финансов резултат.

Смисълът е, че се уреждаш до живот с няколко милиона паунда, пиеш си шотландското уиски и си гледаш кефа както и където пожелаеш.

"построяване на нов зоопарк в Бристол, който трябва да отвори врати през 2024 г." Затварят за да отварят а? Явно някой иска да лапне добрата локация...

Не им трябва, по улиците вече има повече маймуни от колкото хора, особено в големите градове. Грешни пари са това.

Дали някакви Богати араби и негри не искат да строят там ??? Англичаните по- добре да вземат парите на арабите и негрите и да ги изхвърлят пришълците в Атлантическия Океан.

Путин е виновен. Виде ли са го с лопата да рови на строежа…

Много мила снимка и много тъжна новина. Аз бих реновирала зоопарка, вместо да инвестирам още повече пари в нов. Така историята и магията на мястото се съхранява.

заради тъпата истерия около Корона вируса

Явно апетита към земята на която е зоопарка в момента е толкова голям, че дори в правова държава като Англия ( ако е правова, де ) са готови да погазят 186 годишна история и всичко хубаво свързващо милиони хора и така лесно се плюе на създадените традиции ! Браво, адмирации !

Тръгнал си да съдиш чуждите а не погледнеш своите. Не виждаш ли че в Б-я всичко се продаде, всичко се разруши. Няма вече една сграда останала от преди век, а да не говорим за обекти с размери на зоологическа градина.

Яааа, каква симпатична маймунка! Малката също е симпатична, но не толкова.

А и защо просто не напишете, че зоопаркът се мести, както преди десетилетия например се премести Софийския? Затварял бил....

Кой е този град Бристол? На български език ли е статията? Защото някои викат на Бостън - Бостон, а на Лестър - Лечестър. За несъществуващия Уорчестър кога и за него ще видим статия. И т.н.

Ти голям ингилиз съ извъди ве, сигурно сурбоната си завършил, чи толкоз знайш за произношенията. Пък у Лидълъ и аздътъ сигурну пазариш, чи по - ефтинку, Ганчо замозабравил се.

Аз съм Ганка бе, простак!

Б, кефиш! :D