Опитният лектор Андрю Фретуел ще посвети две вълшебни вечери на българската публика. Неговият уъркшоп ще се състои на 18 и 19 април в София.

Ген ключовете са 64 архетипни модела на поведение, които не само можем да наблюдаваме как се разгръщат около и вътре в нас, но и сме напълно способни да ги превърнем в добродетели и безценни съюзници на всяко едно ниво чрез самонаблюдение, разказва авторът в своята книга "Ген ключове - да отключим по-висшата цел, скрита в ДНК".

Уъркшопът на Андрю Фретуел ще се състои на 18 и 19 април от 19 до 22 часа в "Център Мандала", бул. Мария Луиза 58, ет. 5.

В него лекторът ще ни преведе през историята на предците, през призмата на личния ни хологенетичен профил и две от сферите в него, които най-отчетливо показват завета, който те са ни оставили. Важното тук е, че тези сфери не показват само една история, която да започнем от нулата, а история, която да продължим, опирайки се на опита, силата, преживяванията и уроците на всички онези, които са се родили преди нас и на които трябва да бъдем благодарни, че сме тук днес.

"Винаги е имало хора, които са дръзвали да посрещнат сянката и са поемали по пътя на любовта. Някои са запомнени, но много са били забравени. Поради тази причина, посредством нашата наследствена ДНК, ние можем да черпим сила от предците си, които са трансцендентирали страданието си и са били способни да преобразуват тази некодираща ДНК. Тези хора живеят в нас като съюзници и техните сърца са нашите сърца, когато срещнем трудностите, пред които животът ни изправя", обяснява Фретуел.

Участието в уъркшопа става с предварителна регистрация тук.