Един неочакван и бързо изтрит туит на кралица Елизабет предизвика множество коментари и шеги.

В четвъртък вечерта в официалния профил на британската корона в Туитър се появи публикация, която бе в социалната мрежата само 6 минути, но събра много харесвания и закачливи коментари от потребителите.

Публикуваният по погрешка пост съдържаше само една дума - "Thanks" (Благодаря), но получи 1260 харесвания и 591 споделяния.

Някои от последователите на профила побързаха да отговорят шеговито с реплики, като "Моля, за нищо“ или с "За мен е чест, мадам“, съобщи bTV.

Някои потребители запазиха кадри от поста в кралския профил.

Скрийншот: Twitter

Профилът на кралица Елизабет в Туитър има над 4,3 милиона последователи. Понякога той се използва за споделяне на информация от други профили на членове на кралското семейство, например KensingtonRoyal, който е на принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън.

В Туитър кралицата следва 534 профила, които, без съмнение, са внимателно подбрани. Повечето от тях са на различни институции и държавни глави, но също така на BBC Radio 4, университета в Оксфорд, Лондонската зоологическа градина, бившата прима балерина на Кралския балет Дарси Бъсел, както и националните отбори по ръгби на Англия, Уелс и Шотландия.