Фитнесът и джогингът из града са ежедневните практики, без които повечето от нас не могат, тъй като напрегнатата работа изисква и спорт като антистрес средство. Като такава ежедневна практика, спортът също трябва да бъде забавен и практикуван с лекота.

Затова се нуждаем освен от удобни слушалки, и от хубава музика. Музиката е ключова в желанието и настроението, с което спортуваме, независимо дали по градските алеи с джогинг или във фитнес залата, където също всеки е със слушалки в ушите, за да си създава "пауър" от музиката, която предпочита в дадения момент.

Освен, че в различните музикални платформи има музика за тренировки и упражнения в залата или където и да било, музика за йога и релакс, то всеки от нас има лично отношение към стиловете и жанровете и начина, по който те му действат.

Снимка: iStock by Getty Images

Музиката, съчетана със спорт, създава парадокси

Да, наистина е така. Хора, които в свободното си време слушат инди рок или световна музика с етно ритми, във фитнеса можете да ги хванете да слушат например олд скул хип-хоп от 90-те. Това е така, защото музиката ни въздейства по различен начин и, когато спортуваме, имаме нужда от "нещо повече", нещо, което ни надъхва и "напомпва" със сили.

Така нищо неподозиращи поп или джаз меломани в ежедневието си могат да прослушат метъл във фитнес залата или на джогинг маршрута си.

Всеки от нас получава сили и енергия от различен заряд в звуците и мелодиите, затова през деня може да харесваме едно, но това, което да ни кара да проведем едночасова тренировка, да е съвсем различно.

За да можем да превключваме на различни честоти, да имаме опции, да минаваме от едно в друго без това да изисква време и организация, е добре да сме намерили точното приложение, което работи точно така, както на нас ни е удобно и бихме искали.

Снимка: Tidal

Ето, че помощ ни оказва музикалната стрийминг платформа TIDAL, която ни включва към света на музиката с огромно разнообразие от музика, селекции, плейлисти и концерти.

TIDAL сега става част от иновативната платформа EON, която предлага богато телевизионно съдържание. TIDAL Premium е включен в пакет EON PREMIUM за всички нови и настоящи абонати на услугата от Vivacom.

Снимка: Tidal

По този начин можете да се наслаждавате на повече от 70 милиони песни във всички музикални стилове, както и 250 000 музикални видеоклипа в най-високо качество - всички без реклами и достъпни както онлайн, така и офлайн.

Абонатите на EON PREMIUM могат да управляват - активират и деактивират TIDAL през My Vivacom, както през мобилното приложение, така и през уеб версията. А клиентите на пакети EON LIGHT и EON FULL, които нямат включен безплатен абонамент за TIDAL, могат да го тестват 30 дни безплатно, като го заявят през My Vivacom.

Нашият избор за музика по време на спорт:

Dancehall Workout

Latin Workout

Morning Power Strut

Pop Workout

Run It

*В материала има продуктово позициониране.