Обилно окосмяване, запасяване със секс играчки и еротични фантазии - стотици британци споделят своите тайни от локдауна посредством пощенски картички, предава Франс прес, цитирана от БТА.

Агенцията описва инициативата на Елинор Татърсфийлд и нейната книжарница "Марби енд Елм" в централния лондонски квартал Айлингтън. Тя раздава празни пощенски картички на клиентите си с приложена пощенска марка. Всички те носят печат "Тайни по време на локдаун" и адреса на въпросната книжарница. Проектът се сдобил с неочакван успех и г-жа Татърсфийлд получила над 300 попълнени картички в период от шест седмици. Стотици от тях покриват една от стените на книжарницата, други са старателно подредени по етажерките.

Много от тях са истински произведения на изкуството с налепени пайети, изрезки и други украшения. Но най-интересно е споделеното в тази необичайна поща. Текстовете понякога са успокоителни, понякога изпълнени с хумор или направо плашещи.

Според г-жа Татърсфийлд най-често подхващаните теми са тези за секса, мастурбацията, връзките с родителите на половинката, окосмяването, странното хранене и общуването в Zoom.

Собственичката на книжарницата възнамерява да издаде всички картички в специална книга и да организира изложба с тях. Г-жа Татърсфийлд била получила вече няколко предложения от лондонски галерии.