Лятото е пътуване. Пътуване в безтегловността на приповдигнатите емоции, страсти, ледени коктейли и нови срещи насам-натам. Това е времето на летните отпуски, които ни дават възможност да не се задържаме на обичайното място. За кратко, но можем да сменим стила си на живот. Приятните емоции обаче винаги се свързват с хубаво настроение и музика.

Редица изследвания показват какво влияние може да има музиката върху социалните способности на човека и взаимодействието му с околните. Тя може да действа приповдигащо, може да ни усмихва, може да ни накара да се влюбим, може да ни спаси, когато страдаме заради любов.

Музиката и пътуването са вид спасения.

Музиката, също така, е вид терапия, възможност да напуснеш реалността и да се предадеш на неведомите пътища на фантазии, мечти и настроения.

Обикновено, когато пътуваме или се приготвяме да пътуваме, винаги мислим как това пътуване ще бъде озвучено. Мислим какви устройства да ползваме в колата си и какво ще си пускаме, ако пътуваме с влак или автобус, самолет и т.н. - непременно не пропускаме да си вземем слушалките.

Много често се налага да слушаме музиката си офлайн, защото е по-удобно из пътищата из страната и планината. Затова е добре да имаме на какво да разчитаме, когато искаме най-важният спътник да бъде с нас.

Снимка: iStock by Getty Images

Имаме добра новина и тя е, че имаш възможност да се включиш в платформата TIDAL с мобилните планове на Vivacom Unlimited, с които ще получиш абсолютно неограничен достъп до нея, без реклами, а музика в чист вид, която може да се слуша и офлайн, без ограничение на мегабайтите. А това означава неограничени светове от музика и вълнения.

От български изпълнители, през поп и рок, TIDAL ще ти предостави истинска наслада за ушите, но и всички сетива. Защото това е преди всичко платформа, която следва твоя ритъм и твоите собствени посоки, независимо накъде си поел.

В платформата има специални плейлисти, подкасти, интервюта, видео сериали и документални рубрики.

TIDAL може да бъде слушан от всички устройства - мобилни, настолни или свързани - както и в колата ти. Музиката и атмосферата избираш ти. Пътуването в планината може да те отведе към етно и джаз, особено, ако са надвиснали облаци за дъжд и чай на топло, пътят към морето пък може да ти даде най-добрите поп, рок, латино, електронни плейлисти, с които можеш съвсем спокойно да подгрееш за дългите вечерни партита.

Освен това с TIDAL имаш достъп до качествено съдържание, можеш да бъдеш първи с концерти на живо, ексклузивни албуми и всичко, което те прави съпричастен на случващото се в света на музиката. Независимо дали си на плаж в Гърция, Синеморец или някъде на високо, можеш да се чувстваш почти като на истински концерт.

Приложението работи на заден план, така че може да вършиш нещо друго на телефона си едновременно.

Снимка: iStock by Getty Images

Ето и нашите предложения, които биха подхождали и на хамак в планината и под сламения чадър на плажа, а и в движение по магистралата:

Lounge Playlist For Travelling

Jazz Travelling

Barack Obama"s 2020 Summer Playlist

Vintage Summer Playlist

Electro house Party 2021 Long Playlist

Family Road Trip Jazz

JAY-Z: Vibes

Lazy Days

Family Road Trip Essentials

Summer Songs

Electronic Party Mix


*В материала има продуктово позициониране.