Словесното съблазняване по време на секс понякога не се възприема от страна на партньора, особено в момент на най-голяма възбуда.

Милите и нежни думи не винаги съответстват на характера на половинката, затова е желателно, особено, ако сте с партньора за първи път, да наблягате повече на действията и по-малко на приказките.

За да възбудите желанието на партьора, не е достатъчно просто да се съсредоточите върху интимните части, трябва да сте и изключително нежни и внимателни.

Помнете, в областта на клитора има 8000 нервни окончания, което означава, че и най-лекият допир е напълно достатъчен, за да предизвика възбуда, пишат от puls.bg. Ако е прекалено силен, усещането може да е болезнено. Препоръчително е да се внимава и при контакт с пениса след оргазъм, точно тогава сетивността в тази област се покачва двойно.

След фелацио или кунилингус някои хора намират целувката за неприятна, но показвайки отвращението си може да намалите и дори да унищожите желанието на половинката за по-голяма интимност.

В тази целувка няма нищо неприятно, все пак не забравяйте, че допреди малко именно с тези устни ви е доставяно удоволствие.

И ако все пак не може да приемете целувката, скрийте нежно глава в косата, отклонете устните по врата, рамото или импровизирайте.

Жените често се притесняват по време на секс, особено, ако са с партньора си за първи път. Поради тази причина не трябва да правите нещо, за което не сте сигурни, че е желано от дамата.

Отказът от кунилингус не трябва да буди притеснение, това е нормално при много жени, поради факта, че за голяма част от тях процесът е свързан със силна интимност.

Нежеланието да използвате презерватив смущава. Партньорът може да възприеме отказа като неуважение и липса на загриженост към него.

Дори и тя/той да не иска да използвате предпазни средства, дайте избор на другия, това може да допринесе за отпускането и на двамата. Жените си създават добро впечатление, когато партньорът сам предложи да използва презерватив, т.е. той поставя безопасността на момичето на първо място.

Не прекалявайте с фантазиите си, особено при първия сексуален акт. Прекалено извратените идеи могат да попречат на приятното изживяване и дори да уплашат партньора.

Отложете пляскането, дърпането на косата и мръсните приказки за следващия път, когато отново сте заедно. Уверете се първо, че човекът, с който сте, е на същата вълна.

Внимавайте със силните звуци, които може да издадете при силна възбуда или оргазъм.

Когато не сте много близки с партньора, крещенето, викането на името му или на "мръсни думички" могат да предизвикат неудобство, особено, ако щастливите вопли идват само от страна на единия партньор.

Всяка жена обича да е уникална. За да я предразположите, не се дръжте с нея като с порно актриса. Всяко едно грубо движение може да провокира негативни усещания, тя може да се почувства "евтина" и да си помисли, че не е специална за вас.

По този начин си гарантирате това да е последният път, в който се виждате и да оставите не много добри впечатления за уменията си на любовник. Всъщност, същото се отнася и за отношението на жената към мъжа.

Преди да стигнете до кулминациония момент не прекалявайте с хвалбите за себе си.

Нещата, които са се харесвали на предишния партньор и са правили секса невероятен, може да не се одобряват от настоящия. Ето защо е препоръчително да не изтъквате стари подвизи, позволете на партньора сам да разбере добър ли сте в леглото. Това може да спести едно падане от пиедестала.

Не бързайте да тичате към банята или да започвате да се обличате след секс. Отделете 5 минути от времето си за прегръдка. Тя е един добър завършек на интимния акт и показва загриженост, привързаност и удовлетворение.

Дори и половият акт да не е оправдал очакванията, прегръдката може да подобри впечатлението.