Ако "Беше ли ти хубаво?" е първото нещо, което казва партньора ви след оргазъм значи е човек, който се нуждае от похвали. Смята се за велик любовник, но въпреки това се надява да чуе някои друг комплимент. Дълбоко в душата си се страхува дали е изпълнил желанието на партньорката си.

Ако половинката ви става от леглото и започва да говори по телефона, след като сте били интимни, подсказва, че е човек, който трудно се задържа с една жена. Мъж като този лесно сменя обекта на желанията .

"Свърши ли? Намерих най-силната ти ерогенна зона" - това са думи на педантичен или по-скоро досаден човек. Често такива мъже са достойни за театрална сцена. Смятат се за експерти в леглото и често са "нарциси", които са сигурни, че са способни да доставят удоволствие като никой друг.

Думите "Това беше страхотно" са индикатор за краткосрочни отношения. Не значи, че сте богиня в секса, а по-скоро подсказва, че този тип мъже могат да се забавляват с почти всяка жена. Обичат да експериментират и са готови винаги да научат нещо ново.