Има тайни, които момичетата не биха разкрили на никого. Колкото по-любопитни ставате, толкова повече намалявате шанса си да получите отговор.

Най-голяма тема табу, която жените биха скрили от своя партньор, е кога са загубили невинността си.

Броят на сексуалните партньори е следващата пиперлива история, която не всички разкриват. Много от представителките на слабия пол крият с колко мъже са имали сексуални отношения по една проста причина – не искат да бъдат съдени.

Третата чувствителна тема за разговор са килограмите. От всички страни ни натякват определени стандарти за красота. За това не е чудно, че жените не искат да признаят точните си килограми.

Много не признават на партньора си, че в миналото са били зарязани или, че сърцето им е било разбивано неведнъж. Проучване разкрива, че причината за това най-често е страх да не бъдат наранени отново.

След несподелената любов идва темата за естетическата хирургия. Малко са жените, които биха признали, че от грозното пате са се превърнали в красив лебед с помощта на хирург.

Но може би една от думичките, които най-трудно можете да изкарате от устата на жена, е откровението колко пъти е казвала "обичам те" на друг.

Признанието за изневяра може би е малко по-сложно от обяснението в любов, защото жените предпочитат да запазят репутацията си на светици. Със сигурност изневярата би развалила идеалната картина на настоящата им връзка, поради което жените мъдро мълчат и по този въпрос.