Кои са най-честите причини жените да скъсат с партньора си без това да е наложително:

1. Той не иска да живеете заедно

Много от жените имат в главата си календар на връзката - след 1 до 3 години трябва да заживеят с партньора си. Ако мъжът не предложи това и дори отхвърля идеята, жената се отказва от връзката

Но... мъжете също мислят в перспектива. Някои от тях си казват "Заедно сме само 3 от 60-те години, в които можем да сме заедно. Защо да не се насладим на свободата си още малко".

2. Не ви запознава с родителите си

Жените бързат да запознаят гаджето с родителите си, за да се похвалят, че няма да останат стари моми. Но на мъжете им е нужно повече време.

Мъжете нямат нужда да споделят на родителите си за всяка своя връзка. Те не обичат да се оплакват пред тях, когато настъпи раздяла. За да заведат жена вкъщи, повечето от тях искат да са сигурни, че това е бъдещата им съпруга. Заслужава си да почакате.

3. Не предлага брак

Жените мислят, че ако мъжът не предложи брак или отбягва темата, той никога няма да се престраши да поиска ръката им. Затова късат.

Истината е, че жените са готови за брак на много по-ранен етап от връзката. Ако приятелят ви не споменава сватба, но говори спокойно за бъдещето с вас, не бързайте да се тревожите.

4. Не се чувствате развълнувани през цялото време

Любовните трепети и приключенията с любимия са едни от най-щастливите моменти в живота. Прекрасно е, когато всяка ситуация е създадена за двама и всеки от партньорите иска едно и също. Когато обаче се губи синхронът, жената почва да се колебае дали това е мъжът на живота й.

Учените смятат, че до 2-3 години еуфорията във връзката може да спадне, а с това и настроението ви. Но това става, само защото сравнявате ситуацията с първите дни, изпълнени с адреналин. Ако се фокусирате върху това да водите приятни разговори с приятеля си и да правите неща, които ви свързват, може да да откриете нов, по-дълбок източник на вълнение.

5. Кариерата ви е в застой

Много жени са силно целеустремени, когато не са обвързани. Но когато се влюбят, мъжът се превръща в основното им занимание. Няма време за работни сбирки и събития.

Това просто е ваш проблем с дисциплината. Винаги ще намирате нещо, което да ви отклонява от кариерата, като нови приятели, пътуване или нов домашен любимец. Здравословната връзка предразполага към развитие в кариерата, ако обменяте идеи с партньора и направите план за часовете, в които трябва да седнете и да работите на спокойствие.

6. Кариерата му е в застой

Свободолюбивите и артистични мъже са изключително привлекателни, докато не ги смаже поредният дълг или се наложи да се върнат при родителите си, за да пестят пари. Жените започват да се тревожат, че животът им ще е труден с такъв мъж и го зарязват.

Но няма такова нещо като стабилна работа в наши дни. Важна е стабилната амбиция. Ако мъжът я притежава, той ще намери начин да успее. Ако той дава всичко от себе си всеки ден, но има трудни моменти, покажете търпение.