Александра е на 18 години, висока е 1,80 м и тежи 50 кг. Тя продаде девствеността си на този, който предложи най-голяма сума. Бизнесмен от Хонг Конг е дал най-добрата оферта на оспорвания търг, съобщи агенцията на модела "Синдърела ескортс". Анонимният мъж е оценил девствеността на румънката на 2,3 млн. евро.

Вижте снимки на Александра >>

"Щастлива съм, че се реших на тази стъпка да продам девствеността си през агенция. Не съм си и мечтала за такава висока оферта и че ще достигне 2,3 млн. евро. Това наистина е сбъдната мечта", казва Кефрен пред немски сайт. Тя е получила оферти от цял свят.

Преди половин година Александра обяви, че иска да продаде девствеността си. Тя трябваше да изтърпи много критика за решението си. Но остана непреклонна.

"Приема се за табу, че мога да правя с тялото си каквото си искам"
, разсъждава тя.

"Но бях твърдо решена, че по-добре да продам девствеността си, отколкото да я подаря на някой бъдещ приятел, който така или иначе ще ме напусне в някакъв момент. Вярвам, че много други момичета са на същото мнение"
, аргументира се моделът от Букурещ.

"Колко много момичета биха се отказали от първия си път, ако можеха да върнат времето назад, ако можеха да вземат 2,3 млн. евро за това."


Александра обаче няма да получи цялата сума. Агенцията ще вземе 20%. Тя организира срещата, резервира хотела и придружава момичето до срещата. "Мога да прекратя срещата по всяко време, но аз съм доста уверена. Имах възможността да си поговоря с купувача преди това и си станахме много симпатични един на друг."