В търсенето може да помогне британско проучване, разкриващо най-честите оправдания на кръшкачите, пише в. "Дейли експрес". Според предишни изследвания минимум 45 процента от мъжете и 21 процента от жените са изневерявали в миналото.

Ново допитване сред 1500 потребители на сайта за извънбрачни запознанства Illicit Encounters показва, че най-голяма част от тях - 37 процента, оправдават забежките си с натоварения трафик. Така че ако половинката ви заяви "Попаднах в задръстване", трябва да ви "светне червената лампичка", че в същия момент вероятно се сдобивате с рога.

Предишни проучвания са установили, че Лондон е на седмо място в света по натовареност на пътното движение. От тази гледна точка не е чудно, че кръшкачите използват трафика като оправдание за прелюбодеянията си.

Една четвърт от изневеряващите се извиняват с посещения във фитнеса, а една пета - с продължила по-дълго работна среща. В челната петица на най-често използваните от кръшкачите оправдания попадат също ходенето на кръчма и срещата с член на семейството, пишат от БТА.