Никой на този свят не е перфектен, нали? И въпреки това, всеки път, когато се влюбим, си мислим, че сме открили идеалния човек, който е добър, прекрасен и истински. Ако пък тепърва ви предстои да се омъжите, то проверете бързо дали вашият бъдещ съпруг се доближава до идеала.

Не се страхува от трудности и е готов да разреши всеки проблем

Един истински мъж не само говори хубави думи и обещания как ще преобърне света заради вас, един истински мъж намира изход от всяка напрегната ситуация, без да мрънка и да се оплаква.

Може сам да приготви вечеря без проблем

И дори успява да го направи, като не използва абсолютно всички съдове в кухнята. Повечето жени са на мнение, че е достатъчно техният идеален партньор да бъде мъжествен и да може да готви.

Подкрепя ви, дори когато грешите

Всички правим грешки понякога и точно в тези моменти имаме много по-голяма нужда от подкрепа, отколкото от критика и то от най-близкия ни човек. Затова понякога идеален съпруг е онзи, който ви подкрепя в трудните и неловки моменти, а не се обръща срещу вас.

Обръща внимание на детайлите

Това, разбира се, не означава да си спомня всяка малка подробност от живота ви, а че обръща внимание на малките неща, които ви карат да се чувствате добре. Като колко захар си слагате в кафето, дали обичате кафето си с мляко и коя е любимата ви песен.

Той не е просто умен, той е мъдър

Сигурно е интересно да имате до себе си човек, който може да ви обясни принципите на квантовата физика, но по-полезно е да имате някого, който може да решава проблемите всеки ден. Човек, който може да ви даде съвет, когато имате проблем в работата или когато се скарате с майка си.

Винаги може да ви накара да се усмихнете

Когато имате проблем или сте тъжна, човекът до вас трябва да знае как да ви накара да се усмихнете отново и как да подобри настроението ви. Ще разкаже виц, някоя смешна история от миналото...

Може да прави компромиси и да преговаря

Идеалният съпруг може еднакво добре да говори с ревящо бебе, нервна съседка, жена на ръба на нервна криза, майстор вкъщи или с полицаите.

Вашите проблеми са негови проблеми

По принцип мъжете трудно се фокусират върху няколко неща едновременно. А понякога и изобщо не слушат какво им говори жена им. Но идеалният партньор знае какви са проблемите ви и не ги забравя, веднага щом излезе от дома ви.

Винаги се допитва до мнението ви

Връзката между мъжа и жената не се състои просто в това да живеят заедно. Те са приятели и партньори във всичко, което правят и се уважават. Идеалният съпруг винаги би се допитал до мнението ви, когато трябва да вземе важно решение. Най-важните решения в семейството се взимат от мъжа и жената заедно.

Не се страхува от домакинската работа

И не само, че не се страхува, но и я върши. Когато един мъж ви уважава, той няма да позволи да се превърнете в негова домашна прислужница. Той би вършил всичко у дома, без да трябва да го момите за това. А, когато заедно отхвърлите домакинските задължения, работата ще бъде свършена по-бързо и ще имате повече свободно време, което да прекарате заедно.