Детските подаръци трябва да бъдат обмисляни добре. Децата гледат на подаръците като на отражение на това как хората ги виждат. Това е добра възможност да помислите за детето си извън ежедневните предизвикателства. Какво е вашето дете като личност? Какво го вдъхновява? Как може да събудите желанието му за нови предизвикателства? Advertisement

Спортът определено е такова. Той възпитава, дисциплинира и развива децата по много начини. Най-добрите подаръци са подходящи за това, което децата в момента могат да правят и което намират за забавно.

Днес ще ви дадем 10 идеи за подаръци, които ще насърчат детето ви да спортува:

Детско колело за баланс

Market.dir.bg

Купи Баланс колелото е велодипед с две колела, който няма педали, а се задвижва от краката на детето. То е подходящ за деца над 2 години и е много полезен за развитие на двигателните умения на детето. Децата се научават от малки да балансират на две колела и да карат самостоятелно.

Детска кола за возене

Market.dir.bg

Купи Детската кола, подобно на баланс колелото, подпомага развитието на двигателните умения и координацията на детето. Тя дава по-стабилна опора и е подходяща за деца над 3 години. Моделът има и музикален панел на волана, който позволява на детето да слуша музика.

Скейтборд

Market.dir.bg

Купи Всяко дете харесва скейтборд, но той не е най-лесниото превозно средство за деца. Въпреки това, всяко дете ще се зарадва на този подарък. Препоръчва се за малко по-големи деца (над 7 години), като първоначално е желателно скейтбордът да се кара под надзор на родител.

Детска тротинетка

Market.dir.bg

Купи Тротинетката е едно от най-приятните занимания за децата. Има тротинетки, предназначени за различна възраст, като за най-малките започват от 2,5 - 3 години. Този модел е за деца над 5 години. Цветният ѝ дизайн, светещите гуми, регулиращото кормило спрямо височината на детето, здравата спирачка и леката ѝ конструкция, я прави много сигурен и добър вариант за игра.

Обръч за гимнастика

Market.dir.bg

Купи Обръчът подобрява координацията на децата и е добър вариант за спорт и игра навън. Изключително лек е, удобен и приятен за хващане и хвърляне. Като малки децата много обичат да си играят с обръчи. Препоръчва се за деца над 3 години.

Шейна

Market.dir.bg

Купи Тази класическа шейна тип Чук и Гек, с кормило и аеродинамична форма е чудесен подарък за дете в този период на годината. Тя е оборудвана с две странични широки ски и една предна с извит нагоре връх, който прави парзалянето по снега истинско удоволствие. Този подарък е забавление за малки и големи.

Очила за плуване Speedo

Market.dir.bg

Купи Плуването е една от най-полезните дейности за децата. То е един от малкото спортове, които натоварват равномерно всички мускулни групи, без това да е свързано с прекалено голямо натоварване. Плуването може да подобри стойката на детето и да предотврати гръбначни изкривявания, като в същото време укрепва мускулатурата.

Детско въже за скачане

Market.dir.bg

Купи Скачането на въже също е много полезно за децата. Хубаво е тази класическа игра да присъства в ежедневието на децата, тъй като тя ги учи на ритъм и баланс. Дървените дръжки правят въжето изключително удобно за хващане.

Преносима футболна врата със система за лесно сгъване

Market.dir.bg

Купи Футболът е една от най-предпочитаните игри сред децата. Стрелянето и отбелязването на голове са не само забавни, но и изграждат мускулната сила на децата, подобрявайки координацията и когнитивните процеси. Тази футболна врата е лека и много лесна за сглобяване, монтиране и съхранение.

Детски тенис

Market.dir.bg

Купи Детският тенис е чудесна игра за навън, която ще направи заниманията на детето ви на открито още по-забавни Комплектът е изработен от безвредна пластмаса с удобна дръжка, която не позволява хилката да се изплъзва от ръката.

В сайта на Market.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули (продукти за здраве и красота, за дома, дрехи, обувки, аксесоари, стоки за деца и домашни любимци, храни и напитки), като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.

Снимка: market.dir.bg