• Вдъхновен и предназначен за атлети, които са родени готови за всичко във всеки един момент
  • Винаги готов - най-новият суитшърт adidas Z.N.E. Hoodie Fast Release може да бъде съблечен с едно бързо движение, благодарение на ципа, който се разкопчава лесно - готов винаги, когато си и ти
  • С участието на световноизвестни спортисти като Карим Бензема, Гарбине Мугуруса, Диандра Хопинс и Джули Нелсън, новата кампания почита винаги готовия за всичко атлет

adidas Athletics лансира най-новия суитшърт adidas Z.N.E. Hoodie Fast Release, вдъхновен от и предназначен за спортистите, които трябва да бъдат готови за всичко, пред което животът и спортът ги изправят.

В името на атлетите, които живеят за спорта във всеки един момент от живота си, adidas Athletics подобри емблематичния Z.N.E. Hoodie с нов цип, който се откопчава бързо и лесно - за да бъдат истинските спортисти винаги готови за действие. Новият суитшърт им позволява да се впуснат във всяко предизвикателство, физическо или психическо, в момента, в който то се появи.

Снимка: Sport Depot

За представянето на новия суитшърт, adidas Athletics стартира кампания, включваща световноизвестни спортисти като футболиста от Real Madrid - Карим Бензема, третата в света по тенис - Гарбине Мугуруса, американския футболист от Houston Texans - Диандра Хопинс и талантливата спортистка и Джули Нелсън. Кампанията демонстрира отношението на тези атлети към всяка една ситуация от живота им - винаги готови. Поставяйки тези необикновени спортисти в обикновени и истински условия, кампанията показва как adidas Z.N.E. Hoodie Fast Release им дава възможността да влязат в действие само с едно движение.

Karim Benzema, футболист от Real Madrid, казва: "Като спортист за мен е важно винаги да се чувствам готов и подготвен за всичко, което се изпречи на пътя ми - и на терена, и извън него. Новото Z.N.E. hoodie изглежда страхотно, а бързо откопчаващият се цип ми помага да го съблека с едно движение и да бъда готов за всяка една ситуация за секунди."

Снимка: Sport Depot

Снабден с лесно разкопчаващ се цип, стилният, висококачествен суитшърт adidas Z.N.E. hoodie може да се откопчае с един бърз ход. Подобрената форма и конструкция на качулката позволяват по-прецизно напасване, а автентичното бяло лого и линията на раменете придават стил в детайлите. Изработен от супермека и по-лека, напълно устойчива полиестерна материя, суитшъртът е снабден с технологията Climalite, която регулира влагата и осигурява комфорт при всякакви условия. Колекцията допълват свободно падаща тениска с мека, фино набрана яка adidas Z.N.E. Tee и спортно долнище с двойна плетка adidas Z.N.E. Pant, изработени от същия устойчив лек материал Climalite, с автентичните лого и линия на раменете, характерни за колекцията.

Michael Kresser, вицепрезидент на adidas Athletics, каза: "Без значение дали се изправяш пред предизвикателствата на живота или на спорта, понякога трябва да си готов на момента. adidas Z.N.E. Hoodie Fast Release дава възможност на атлетите да бъдат готови на секундата, позволявайки им да се фокусират на 100% върху нещата, които наистина имат значение."

Christina Schramm, Design Director, adidas Athletics, добави: "За да създадем продукт, който да позволи на спортистите да бъдат готови по всяко време, интегрирахме бързо откопчаващ се цип, който прави събличането на суитшърта лесно и за секунди. Комбинирахме го с подобрена форма на качулката,  Climalite технология за повече комфорт и емблематични бели детайли, за да създадем един запомнящ се модел, който може да се носи и на улицата, и на терена."

Като жест, който обединява всички атлети и футболни поддръжници, adidas Athletics ще лансира футболна серия adidas Z.N.E. Hoodie Fast Release по време на UEFA Champions League този септември в цветове, които да отговарят на някои от най-добрите футболни клубове в света.

adidas Z.N.E. Hoodie Fast Release, както и спортни долнища от серията са налични в магазини Sport Depot и онлайн на www.sportdepot.bg