Белослава Хинова участва в грандиозното шоу на модна къща "Шанел" в Париж. Младата българка е избрана лично от дизайнера Карл Лагерфелд. 16-годишната девойка дефилира рамо до рамо със супермодели като Кая Гербер и Кармен Кас.

Вижте снимки на Белослава >>

Снимки от ревюто >>

Белослава е втората българка, участвала в ревю на "Шанел" за последните 10 години, след Кремена Оташлийска.

Момичето учи в училището по приложни изкуства "Св. Лука" и се занимава с рисуване. Белослава заяви, че скоро се е запалила по модата.

"Скоро се запалих по модата, преди около 3 години. Не съм си мислела, че ще се докосна така близо до модата. Миналата година реших да пробвам. Аз стигнах до модната къща, с която работя, а майка ми ми каза да се оправям", сподели Белослава пред Нова тв.

"След този шут и мятане в дълбокото не ме е страх и съм разумна. Знам какво да правя", добяви тя.

Белослава разказа и за срещата с Карл Лагерфелд:

"Всичко мина бързо. След като готова, минаваш пред него да каже последно мнение. Той избира. Казва, че иска тази гривна, тази чанта. След това ми каза мерси, Бел. И това беше".

Белослава няма обяснение защо я е избрал. Иначе ревюто минало бързо.

"Казаха ми да се стегна, защото репетицията не мина много добре. На самото ревю момичето пред мен ходеше бавно, аз пък бързо. Щяхме да се сблъскаме", разказва с усмивка тя.

"Ще завърша училище. После пак ще продължа да уча. Нямам намерение да се занимавам само с мода в този момент. Имам предложения от Ню Йорк, но нищо не е сигурно", завърши Белослава.