Независимо дали започваш деня си бавно и с капучино в ръка, или пък предпочиташ силно еспресо преди поредната продуктивна сутрин, едно нещо е ясно - чашата ти често разкрива малко повече от това, което казваш на глас.

Вече се сещаш защо баристата в любимото ти място за кафе знае какво ще поръчаш още преди да си го направил, нали?

Еспресо

Ти си перфекционист, на когото не му липсва увереност. Не обичаш да си губиш времето и денят ти винаги е планиран до последната секунда. Знаеш какво искаш и как да го получиш, а щом става въпрос за мода, не се задоволяваш с нищо освен най-доброто.

Гардеробът ти е минималистичен и рафиниран, но никога скучен. В него ще открием поне един структуриран блейзър и бели сникърси, изглеждащи като току-що извадени от кутията си, независимо от времето навън. Познахме ли?

Капучино

Като пълна противоположност на всеки фен на еспресото, ти знаеш как да се наслаждаваш на малките неща. Стилът ти е семпъл и класически, но освен неутралния тренч и белия тишърт, които планираш да носиш завинаги, в гардероба ти се крият и изненади. Знаем, че имаш перфектен аутфит за всяка ситуация, но също така знаем, че най-силното ти оръжие са неочакваните комбинации. Вдъхнови се с овърсайз бомбър с неочакван флорален принт от Collective.

Лате

Ако перфектният ти сценарий за успешна сутрин включва поне една чаша лате с перфектна пяна и рисунка, достойна за твоето story, то ти си сред онези безгрижни хора, които не позволяват на времето да диктува плановете им за деня. Брънч срещите ти често продължават до късния следобед, а приятелите ти знаят, че идването навреме не е твоята сила. Стилът ти е удобен и непретенциозен, но в същото време винаги изглеждаш перфектно. Чехлите Birkenstock са любимият ти тренд от последните няколко години, а бохо стилът, на който залагаш, отразява напълно романтичната ти натура.

Черно кафе

Предпочиташ кафето си черно и без много добавки. Същото се отнася и за твоя гардероб.

Не си падаш по експериментите и залагаш на неутрални тонове, изчистени кройки и класически силуети. Сетовете от две части, бялата риза и сините дънки, които се комбинират с всичко са в основата на твоя стил. В допълнение към любимия ти черен тренч, този сезон прибави към гардероба си и класическо кожено яке, което ще ти бъде винаги под ръка в хладните летни вечери.

Фрапе

Леденото фрапе в чашата ти гарантира, че с теб никога не е скучно. Можем да те видим на всяко интересно събитие в града, а стилът ти винаги изненадва. Следиш последните трендове, а класиките те отегчават. Не се притесняваш да носиш дрехи за парти през деня или пък маратонки на официално събитие. Смелите аксесоари са твоята сила, а обувките - голямата ти любов.

Вече знаеш, че любимото ти кафе казва много за теб, а сега можеш да го заявиш и на останалите с Collective.


Материалът е предоставен от Collective.