Перфектният подарък съществува. Избирането му обаче не е лесна задача. И преди да се заровиш в безбройните списъци с идеи за него, за нея, за рожден ден или просто без повод, се вдъхнови с нашите предложения за това какъв подарък да избереш от Collective спрямо това какво искаш да кажеш на човека, който ще го получи.

Обувки на висок ток за нея

Този подарък казва "харесвам твоята увереност". Макар и не най-удобният избор, обувките на висок ток са символ на сексапил и женственост. Ето защо подарявайки класически чифт, не само подчертаваш, че познаваш вкуса на дамата в живота си, но и заявяваш открито своите чувства.

Бански за нея

Искаш да кажеш на някого, че има нужда от ваканция? Плажно парео, сламена шапка или пък нов бански - каквото и да избереш, бъди сигурен, че подаръкът ти ще накара получателя си да се пренесе на морския плаж, независимо от сезона. Допълни го с билети за любима дестинация и виж как стресът от всекидневните задачи остава на заден план.

Ключодържател за него

Понякога малките подаръци казват най-много. Особено когато идват с ключ от нов автомобил или вила на плажа. Ако последното все още е само мечта, избери нов ключодържател за любимия си човек. Освен, че ще допълни стила му перфектно, ще бъде винаги с него, за да му напомня: "мисля за теб".

Чорапи за него

Чорапите отдавна не са скучна идея, резервирана за последния момент. В последните години те се завърнаха победноносно сред приятните подаръци и има защо - добре подбраните чифтове са не само стилни, но и носят несравним комфорт на получателя си. С тях казваш "грижа ме е за теб и нямам нужда от повод, за да го покажа".

Сникърси за нея или него

През последните няколко години сникърсите и маратонките излязоха от фитнес залата и се настаниха удобно в гардеробите ни. Избери класически модел в бяло за подарък, ако искаш да покажеш на някого колко ти е комфортно в негово присъствие или заложи на цветните сникърси, за да кажеш "с теб никога не ми е скучно".

Не откриваш своето послание? Разгледай и останалите идеи в онлайн магазина на Collective и остави подаръка да говори вместо теб.


 Материалът е предоставен от Collective.