Случва се на всеки - разглеждаш новите пролетни колекции и ги виждаш. Обувките! Не просто обикновени сникърси, а твоя по-добра версия, която ги носи навсякъде, където топлите дни могат да те отведат. Количката ти обаче вече е пълна и решаваш да изчакаш няколко дни, за да прецениш дали още ги искаш. На другата сутрин съновникът твърдо затвърждава решението - сникърсите трябва да бъдат твои.

Ако и ти вярваш безрезервно на подсъзнанието си, или се чудиш дали якето, на което хвърли око преди няколко дни е твоето, можеш да разтълкуваш какво казват сънищата ти с малко помощ от Collective:

Ако сънуваш, че закъсняваш - този тип сънища символизират несъзнателен страх от пропускане на важна възможност или преживяване. За да бъдеш винаги навреме за всичко интересно, което се случва около теб, ти препоръчваме да изградиш минималистичен капсулен гардероб, с който винаги ще си перфектно облечен за по-малко от 10 минути на ден. Избери няколко цвята, набележи си основни артикули и остави останалото на Collective.

Ако сънуваш, че летиш - сънищата с летене са сред най-често срещаните. Те са свързани с чувство за свобода и увереност. За да пренесеш това усещане и в часовете, в които си буден, обнови гардероба си с нещо смело, което до момента никога не си се престрашавал да носиш. Яке с ярък принт или неонова тениска, например. Ако не си сигурен къде да започнеш, виж идеите в онлайн магазина на Collective.

Ако сънуваш вода - сърф, вълни, безкрайни плажове. Безспорно това са едни от любимите ни сънища. А най-хубавото е, че те не само ти помагат да се събудиш в добро настроение, но и са символ на нова енергия в живота ти. Възползвай се от нея, като се запишеш за маратон или изтупаш праха от ракетата за тенис. Какъвто и да е твоят спорт, тук ще откриеш всичко нужно, за да бъдеш в най-добрата си форма всеки ден.

Ако сънуваш изпит - дори и да си завършил отдавна, сънищата с изпити са често срещани и символизират собствената ни самооценка. Канализирай енергията, с която те зареждат и предприеми важната стъпка, която обмисляш отдавна. Не забравяй, че правилният аутфит може да има огромно значение за самочувствието ти, така че избери класическа бяла риза от Collective и бъди сигурен, че ще си подготвен за всяко предизвикателство.

Ако сънуваш преследване - независимо дали си преследван, или преследващ, сънят ти казва, че се опитваш да избягаш от дадена ситуация или решение. Ако си хвърлил око на нови маратонки, от които нямаш нужда, но пък толкова искаш, просто ги вземи. Така поне преследването ще е комфортно.

Вече знаеш какво ти казват най-честите сънища, а ако и ти искаш да кажеш нещо на света, е време да го направиш с Collective.


В партньорство с Collective.