За разлика от други наследници на известни личности, Стела Бандерас рядко застава под прожекторите. Точно заради това появата й на червения килим в Париж предизвика истински фурор. Тя вече уверено върви по стъпките на нейните родители и това си личи отдалеч.

25-годишната Стела се разходи по червения килим в понеделник с къса червена пола, която беше съчетала с подходящ блейзър. 

Embed from Getty Images

Бъдещата актриса привлече вниманието със смелия костюм, в който се беше облякла, докато позира за снимки в известния градски музей на Роден, малко преди да се настани сред публиката, за да види колекцията на "Dior" пролет/лято 2022. Стела излъчваше увереност в елегантния си костюм, което не остана незабелязано, съобщава "Daily mail".

Под красивия червен костюм тя носеше  елегантен черен пуловер с поло яка, като го беше прибрала под полата си. Наследничката на Бандерас беше с бяла дамска чанта на "Dior", а за обувки беше заложила на черно-бели заострени токчета. За да завърши визията си, актрисата бе избрала  красиво сребърно колие, а косата й беше оформена на обемни вълни. Без съмнение изглеждаше като истинска дъщеря на Мелани Грифит.

Embed from Getty Images

Появяването на ревюто на "Dior" се случи само няколко месеца, след като Стела беше подала молба, с която искаше да махне "Грифит" от фамилията си и по този начин да го скъси. Тогава тя обясни, че почти не използва последното си име, когато се налага да попълва документи. 

"Не използвам "Грифит", когато се представям или попълвам документи, така че премахването на името е нормално", обясни тя в документите си мотивите си зад искането.

Родителите на Стела са разделени вече от няколко години, като Мелани подаде молба за развод с Антонио Бандерас през юни 2014 г. след 18 години брак. Бившите започнаха връзката си за първи път през 1996 г., по време на снимките на техния филм "Two Much".

През 2020 г. Антонио заяви, че се чуват по телефона с бившата му съпруга Мелани и че тя винаги ще бъде негово "семейство". Двойката остава близка след развода си като Бандерас допълни, че Мелани винаги ще бъде част от живота му, защото са споделили толкова много "прекрасни години" и имат "чудесна дъщеря" Стела.