Първата дама на САЩ Мелания Тръмп придружи съпруга си Доналд Тръмп на срещата на Г-20 през уикенда в Аржентина.

Вижте снимки >>

В петък и събота Мелания бе до съпруга си в Буенос Айрес на важната среща, която приключи в събота с декларация за примирие в търговската война между САЩ и Китай, което е сериозна стъпка спрямо провала на Г-7 през лятото.

За първото събитие, на което Мелания присъстваше, бе избрала бяла рокля Gucci с флорални мотиви и зелени обувки на висок ток. Тя се присъедини към първата дама на Аржентина Хулиана Авада и съпругите на останалите лидери за обяд във вила Окампо, принадлежала на писателката Виктория Окампо. Тя се намира на 30 км от Буенос Айрес.

Вечерта дамите се завърнаха в столицата за гала вечеря, организирана в театро Колон. Мелания този път бе с права рокля в тъмнолилаво Reem Acra, а тънко златисто коланче подчертаваше талията ѝ. Тоалетът бе съчетан с  обувки Christian Louboutin. На вечерята присъстваше и Иванка Тръмп, която се появи на снимките в бял сатенен костюм с панталон Gabriela Hearst и обувки Monolo Blanik.

Мелания Тръмп поздравява аржентинския президент Маурисио Макри

Снимка: AP/БТА

Последната публична проява, в която Мелания участваше, бе обиколка на Музея на латиноамериканското изкуство в Буенос Айрес. Тя се появи с тоалет на Christian Dior в бяло, наметната с манто в типичния ѝ стил.