Херцогинята на Корнуол Камила Паркър Боулс е стъпка напред пред дамите на кралското семейство с това, че вече не се колебае да използва сватбения си тоалет и за други събития.

Вижте снимки >>

Камила носеше елегантно бяло манто и рокля с блестящи декорации за сключването на гражданския си брак с принц Чарлз през април 2005 година. Две години по-късно, през 2007 година, херцогинята се появи със същия тоалет на откриването на политическия сезон на парламента на Уелс. Тогава тя обаче смени аксесоарите. Сложи друга шапка с широка периферия, както и тройна огърлица от перли и, разбира се, различни обувки. Въпреки това носеше същата брошка, като на сватбата си - диамантена, с която включва перото на Принцът на Уелс.

Корнуолската херцогиня е една от кралските булки, които се появиха в документалния филм на ITV "Кралските съпруги на Уиндзор". Телевизионното шоу показа кралските съпруги, които се омъжиха в най-известното семейство в света. И как традициите на монархията се промениха по начин, който не беше възможен дори само преди едно поколение.

Само след броени дни - на 19 май, отново предстои кралска сватба в замъка Уиндзор. Принц Хари и актрисата Меган Маркъл ще сключат брак в църквата "Сейнт Джордж".