По време на парти за рождения на съпруга на Елтън Джон Елизабет Хърли се появи с черен дантелен тоалет на българска дизайнерка.

Вижте снимки от рождения ден >>

На парти-изненада за рождения ден на Дейвид Фърниш актрисата и модел се появи в творение на Невена Николова. Събирането през уикенда отбеляза 56-ия рожден ден на съпруга на Елтън Джон, който бе на 25 октомври. Лиз Хърли избра черна блуза, златно-черна бродирана полa и богато бродиран колан.

Николова разказа, че дни преди събитието пиар мениджърът на актрисата се е свързал с нея с молба да подбере подходящ тоалет за рождения ден. Хърли е била впечатлена от работата на българката, тъй като нейна близка приятелка от кралския двор често разчита на роклите на Невена.

Радева в Париж >>

"Аз много отдавна можех да поискам контакт с Елизабет Хърли чрез моя клиент от аристокрацията на Острова, но никога не е било в стила ми първа да правя контакт. Обичам и ценя всичките си клиенти, без значение статуса им в обществото и степента им на известност. Влагам в роклите си цялата си душа и сърце и твърдо вярвам, че те отиват там, където и когато трябва", каза пред "Нова" Невена Николова.

Снимка: Instagram

Невена облече и Деси Радева за честванията по случай 100-годишнината от края на Първата световна война в Париж. Първата дама застана до Мелания Тръмп, Брижит Макрон и принцеса Шарлийн в рокля в кралско синьо без ръкави и с дължина под коляното.

Снимка: Официален профил във Facebook