Меган Маркъл отдаде почит на покойната си свекърва принцеса Даяна в Сидни с обеци, носени от принцеса Даяна по време на визитата ѝ с принц Чарлз в Канада през 1986 г.

Вижте снимки >>

Цялата визия на Меган бе на една модерна херцогиня. Но един малък детайл, който убегна на много хора, по време на първия ден от визитата на принц Хари и съпругата му в Австралия, бяха обеците под формата на пеперуда.

Те са носени за пръв път от лейди Даяна по време на кралската ѝ визита с принц Чарлз в Канада през 1986 г. Наблюдателни погледи обаче видяха начина, по който Меган е решила да отдаде почит на свекърва си.

Embed from Getty Images

Меган носеше и златна гривна на Даяна, която е инкрустирана със сини камъни. Тя бе забелязана на ръката на херцогинята, когато напускаше зоопарка Taronga в Сидни.

Уелската принцеса носи тези бижута година и половина след раждането на принц Хари.

Това не е първият път, в който бременната херцогиня отдава почит на принцеса Даяна. На сватбата си 37-годишната актриса носеше пръстен с аквамарин, който е бил на свекърва ѝ. Годежният ѝ пръстен съдържа два диаманта от личната колекция на Даяна.

"Важно е да се знае, че тя част от всичко това заедно с нас", каза Меган в съвместно интервю с Хари, което дадоха след годежа,

Даяна е завещала голяма част от бижутата си на бъдещите съпруги на синовете си. Тя описала желанието си в писмо: "Искам да оставя всичките ми бижута на синовете си, така че техните съпруги, ако желаят, да пазят или използват."